(VIDEO) PUTINOVA JUMI PREPLAŠILA JAPANCE: Poskakali od straha, a onda je usledio manevar ruskog predsednika!

Predsednik Rusije

Veliki pas koji laje preplašio bi i one neustrašive, a naročito pas koji stoji pored jednog od najmoćnijih ljudi na svetu.

U želji da japanskim novinarima pokaže akitu Jumi, koju je pre četiri godine dobio od japanskog premijera, Vladimir Putin ih je žestoko uplašio.

Putin je psa dobio u znak zahvalnosti za rusku pomoć Japanu posle zemljotresa, a od tada su nerazdvojni, pa je tako vodi i na intervjue sa sobom.

Japanski novinari hteli da provere kako se pas ponaša u novom domu, ali je Jumi odbio da se drži protokola, pa je zalajao o dobro ih preplašio.

Novinari su stajali zamrznuti. Usledio je Putinov manevar, nahranio svog miljenika, posle čega su se japanski novinari samo nasmejali.

Inače, predsednik Rusije odbio je nameru japanske vlade da mu pokloni mužjaka akite, izjavio je japanski poslanik Koići Hagiuda ne navodeći zašto je poklon odbijen.

Slično se desilo 2007. na sastanku nemačke kancelarke Angele Merkel sa ruskim liderom, kada su je fotografisali sa Putinovim labradorom. Merkelova je izgledala poprilično uplašeno zbog velikog psa.

(Kurir)

Share this post: