VIKILIKS: Sprema se rat u svemiru, vanzemaljci postoje i žele da pomognu Zemlji!

Irak

Irak

Vanzemaljci žele da pomognu čovečanstvu, ali se boje naših nasilnih tendencija, stoji u mejlovima koje je objavio Vikiliks.

Mejlovi koje je slao astronaut Edgar Mičel DŽonu Podesti, vođi predsedničke kampanje Hilari Klinton, govore o budućem ratu u svemiru i o tome da Vatikan zna za život vanzemaljaca.

Naime, Mičel, koji je preminuo u februaru u mejlovima Podesti je spominjao nenasilne vanzemaljske vrste koje žele da sa čovečanstvom podele „nultu energiju“.

U trenutku kada su mu slati mejlovi, Podesta je bio savetnik predsednika Baraka Obame, pre nego što je stupio za vođu predsedničke kampanje Hilari Klinton.

Teri Mansfild, koja je sebe opisala kao šefa vanzemaljske mirovne radne grupe, takođe je pomenuta u mejlovima.

Sudeći prema mejlovima, Mansfild je takođe trebalo da se sastane sa Podestom kako bi mu prenela saznanja Vatikana o vanzemaljcima.

Ona vanzemaljsku inteligenciju opisuje kao najviši stepen inteligencije koji je povezan direktno sa Bogom.

Astronaut Mičel upozorava Podestu da nenasilni vanzemaljci žele da podele sa Zemljom nultu energiju, ali da neće tolerisati nikakvu formu vojnog nasilja niti na Zemlji niti u svemiru.

ulta energija je proučavana u kvantnoj fizici i opisuje se kao vakuum energija, što bi teoretski moglo da dovede da raketa stigne do Marsa u jednom danu, umesto godinama.

Podesta je i ranije podržavao otvaranje dokumenata o vanzemaljcima i „oblasti 51“.

(RT/BKTVNews)

Share this post: