Albanci po Srbiji rade šta hoće a srpska policija ispituje Dveri zbog „napada mišem“!

Poslanici „Dveri“ pozvani su na informativni razgovor jer je lider Dveri Boško Obradović kompjuterskim mišem gađao Aleksandra Martinovića, saopštile su Dveri.

Predstavnica Stručne službe Skupštine je obavestila poslanike Dveri da dođu u četvrtak u Dom Narodne skupštine gde će policija sa njima obaviti informativni razgovor.

Dveri su u saopštenju navele da nemaju šta da kriju i da će se odazvati pozivu.

Međutim, oni pitaju „šta policija traži u Skupštini i gde je bila tokom incidenata ispred Doma narodne skupštine tokom polaganje zakletve predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i tokom niza drugih incidenata u kojima je učestvovala vladajuća Srpska napredna stranka“.

Dveri su u saopštenju „upozorile građane“ Srbije da „država ide u opasnom pravcu ličnog režima Aleksandra Vučića, medijskog mraka i diktature u kojoj ne sme da se čuje drugačije mišljenje, a svi oni koji se tome suprotstavljaju bivaju progonjeni od strane vlasti“.

Predsednik Odbora i šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović podneo je nedavno tužilaštvu u Beogradu prijavu zbog sukoba na sednici.

Krivičnu prijavu su zbog toga zajedno podneli i poslanik Narodne seljačke stranke Marjan Rističević i poslanik Srpske napredne stranke Marko Atlagić.

Obradović je 21. novembra na sednici Adimistrativnog odbora „mišom“ gađao Martinovića pošto mu je isključio mikrofon, a poslanicima Dveri nije dao reč.

(Mediji)

Share this post: