Darin Mekbrin detaljno objasnio kako je počeo treći svetski rat (VIDEO+18)

darin mekbrin ratni analiticar novinar infovor emisija

Darin Mekbrin analizirao je u svom izlaganju kako je Obamina administracija naoružavala i obučavala pobunjenike da pokušaju da skinu Bašara Al Asada sa vlasti, u Siriji.

I to je trajalo više od godinu dana sve dok se nije pojavila teroristička organizacija Islamska država koja se otrgla kontroli i zauzela skoro trećinu teritorije Sirije.

A onda se situacija okrenula veoma brzo. Rusi ulaze u konflikt sa najmoćnijim borbenim avionima današnjice, a to znači da više nema šale, i ono što Amerika nije mogla da uradi za više od godinu dana, Rusija je uradila u rekordnom roku.

Celokupnu infrastrukturu Islamske države Rusi su načisto razorili bacajući razorne bombe. I pogađate, imalo je efekta! Obaveštajni podaci su odmah progovorili da je odmah zavladala panika i dezertiranje u redovima Islamske države.

Posle samo jednog vazdušnog napada Rusije u subotu, položaje je napustilo preko 600 militanata pokušavajući da pobegnu i iz zemlje. Rusi su uterali strah u kosti džihadistima.

– „Neke rakete su bile toliko razorne da mi je eksplozija još uvek pred očima. Nikada nisam video ništa slično u mom životu. Razaranje je bilo veliko i užasno. Zgrade su načisto uništene a ulice su nestale u oblacima dima i prašine“.

Pa tako se postavlja pitanje gde je dođavola bila vojska Sjedinjenih Američkih Država sve ovo vreme!?

Posle ovih ruskih vazdušnih napada koji su dali zapanjujuće rezultate u veoma kratkom vremenskom periodu, posramili su Obaminu administraciju jer se ona ovim poslom bavi više od godinu dana.

Cela priča izgleda još jadnije jer su ljudi počeli da shvataju šta se zaista događa na Bliskom Istoku. Na kraju je ispalo da se američka administracija uopšte nije ni bavila eliminacijom Islamske države.

U stvari, dešavalo se totalno suprotno od toga. ISIS je „Frankenštajn“ kreiran od strane zapadnih obaveštajnih službi da destabilizuju i uklone Bašara Al Asada sa vlasti, i sve to zbog toga što globalni bankarski karteli nisu mogli da dočekaju da stave svoje pohlepne šape na sirijske prirodne izvore gasa i tranzit na srednji Istok.

Naravno žele kontrolu nad veoma važnom geopolitičkom pozicijom na šahovskoj tabli.

sah mat tabla sahovska

To znači da je naša vlada naoružala, finansirala i obučila ISIS teroriste da u osnovi rade prljavi posao za Vašington.

Dakle nema sumnje da je američka vlada odgovorna za stvaranje Islamske države. Obama je rekao da su jedina vojska koju mi snabdevamo, pobunjenici, ali mi znamo malo više od toga.

Videli smo celu lepezu dokaza koji su preplavili celu zemlju i govore suprotno, kao što su oružje koje je bačeno iz vazduha i koje je nekako magično, misteriozno i nesrećno upalo u poturene ruke boraca Islamske države.

Zajedno sa gomilom Tojotinih kamioneta koji su očigledni dokazi umešanosti američke vlade u ovaj posao.

Rusija nije glupa, Vladimir Putin zna tačno šta se dešava i otvoreno govori da Obama zaista naoružava ISIS. On jasno ističe još pre ruskih vazdušnih udara da Amerika naoružava ISIS i pobunjenike da se bore protiv Asada i još jednom dokazujući ono što mi već sve ovo vreme govorimo.

Nema sumnje da je zaista tako kao što kaže Vladimir Putin, što se Rusija umešala i promenila tok igre.

Obanmina administracija i globalni bankarski karteli nisu baš srećni zbog ideje da se u igru umešaju Rusi.

To je tačka gde postaje jako opasno, to je mesto gde počinju da eskaliraju ratovi!

Britanski RAF traži da se ruski borbeni avioni obaraju iznad Sirije.

Američki senator Džon Mekejn traži da se pobunjenicima da oružje kojim će moći da obaraju ruske avione.

Posle izvesnog vremena projektil pogađa rusku ambasadu u Damasku što je stvorilo globalni konflikt. Ovo je najveće zaoštravanje odnosa Amerike i Rusije još od hladnog rata.

Takođe nemojte očekivati da će Saudijska Arabija i Izrael sedeti mirno i po strani, pogotovo sada kada i Iran želi da se pridruži borbi. Stotine Iranskih jedinica stigle su u Siriju u poslednjih destak dana i uskoro će biti udarna podrška ruskim vazdušnim udrima, sa zemlje.

Tako smo dobili veoma moćan vojni savez Rusije, sirijske armije i Irana koji će biti fokusiran da povrati teritorije koje je zauzela Islamska država, sponzorisana od strane Amerike.

Na kraju nazovite sve ovo kako hoćete ali za mene je ovo uvod u treći svetski rat!

(Infowars/You tube/Vestinet.rs)

Share this post: