GDE SU DOKAZI BILI 17 MESECI?! Zašto je tek sad uhapšen Zoran Marjanović? Policija ispitivala blato GODINU I PO DANA!

Smrt Jelene Marjanović i dalje je misteriozna, nije jasno zašto je MUP trebalo toliko vremena da ispita blato nađeno još na početku istrage.

Hapšenje Zorana Marjanovića odmah je nametnulo pitanje koji je to krunski dokaz uspeo da dovede do pomaka u ovoj maratonskoj istrazi.

Ministar Nebojša Stefanović izjavio je da je veštačenje tragova blata pronađenih na Marjanovićevim nogavicama i patikama pokazalo da je ono istog sastava kao ono koje je izolovano s kose ubijene pevačice.

Pitanje koje se, međutim, nameće jeste – gde su blatnjavi dokazi bili proteklih 17 meseci, odnosno da li je policiji bilo potrebno toliko vremena da ispita tragove prikupljene odmah po otkrivanju ubistva?

Policija istražuje da li je na nasipu u Borči trčala misteriozna crnka umesto Jelene Marjanović jer se na snimku koji je zabaležila sigurnosna kamera sa prodavnice ne vidi njeno lice, dok svedoci tvrde da Jelena tog dana nije džogirala.

„Postoje dva snimka kobnog džoginga na nasipu Borči 2. aprila 2016. godine posle kojeg se pevačici prema rečima njenog supruga izgubio svaki trag.

Prvi je zabeležila kamera prodavnice i na njemu se navodno vidi Jelena. Drugi je zabeležila kamera gradskog autobusa i na njemu se vidi biciklista na nasipu“, kaže izvor iz istrage. On dodaje da ima indicija da je na snimku dvojnica Jelene Marjanović.

„Sumnja se da je na snimku mlada crnka obučena u plavu trenerku. Njeno lice se ne vidi jasno i zasad nema potvrde da je to Jelena.

Na istom snimku se ne vidi ni mala Jana u kolima što dovodi u pitanje Zoranovu izjavu da su on i njegova ćerka bili na nasipu dok je Jelena trčala“, objašnjava izvor.

Komšije Zorana Marjanovića tvrde da je Zorica Zoka Mitrović njegova devojka, koja je inače organizatorka programa na jednoj televiziji.

„Zoran je završio iza rešetaka na pravdi boga i vrlo brzo će biti pušten. U zatvoru je čovek koji je svoju ženu držao kao malo vode na dlanu.

Obećavamo da će vrlo brzo izaći na videlo ko je ubica i da će Zoran biti u svojoj kući gde mu je mesto“, kaže Zorica Zoka Mitrović koja je posle Jeleninog ubistva pokrenula na društvenoj mreži Fejsbuk stranicu „Podrška Zoranu Marjanoviću“.

Ona se posle njegovog hapšenja angžovala da mu nađe najboljeg advokata. Zorcia je odbila da komentariše šokantnu tvrdnju Zoranovg oca Vladimira koje je posle privođenja njegovog sina rekao da je Jelena bila u vezi sa oženjenim tajkunom i da je on ubica.

Zorica tvrdi da nije u vezi sa Zoranom kao što pričaju komšije.

„To su laži! Što me pitate takve stvari“, odbrusila je ona. Ipak komšije tvrde da stalno sreću Zoku.

„Rano ujutru iz njihove kuće ide na posao. Čuli smo da radi na TV Hepi kao organizator porograma i da je radila u petoj sezoni Parova“, kažu komšije.

(Kurir)

Share this post: