Hrvatski mediji zahtevaju: IZBACITE ZVEZDU iz Evrolige zbog tenka i Vukovara!

Ilustracija

foto: Tanjug

Uspeh koji prave košarkaši Crvene zvezde izgleda da vrlo teško podnese pojedini u Hrvatskoj, pa na sve načine pokušavaju da diskredituju neverovatnu seriju od sedam pobeda izabranika Dejana Radonjića u Evroligi.

Dok velikani padaju pred srpskim prvakom i svi su oduševljeni partijama crveno-belih, komšije se bave navijačima… I opet se, kao i nedavno, pojavio zahtev u hrvatskim medijima da se Zvezda izbaci iz Evrolige – potpuno neosnovano.

Pod naslovom: „Izbacite ih iz Eurolige! Zvezda provocira tenkom iz Vukovara„, portal 24sata.hr u centar pažnje stavlja zastavu „delija“ na kojoj je bio tenk, a ispod nje ispisano „Vukovar“ preko srpske trobojke, uoči početka meča sa Panatinaikosom (72:66).

Naslov na portalu 24sata.hr

foto: screenshot – Naslov na portalu 24sata.hr

Tamošnji mediji se pitaju dokle će Evroliga okretati glavu i traže Zvezdino izbacivanje zbog skandiranja i ponašanja njenih navijača.

Očito da je uspeh crveno-belih nekima trn u oku, ali oni se ne obaziru ni na šta, nemaju vremena ni da slave, već, kako kažu, misle samo na Mornar – prvog narednog rivala u ABA ligi.

A o sedam uzastopnih pobeda i tome što su stigli na prag Top 8…

Oni samo igraju kao jedan, kao tim, i ne opterećuju se rekordima – jedan takav su upravo postavili pošto niko u Evroligi ove sezone nije imao duži niz trijumfa.

(Blic.rs)

Share this post: