INSAJDER ALI SPOLJA: Brankica pomogla Vučiću da vrati „poljuljani“ rejting! (VIDEO)

Predsednik Srbije dao je vrlo zanimljiv intervju

Novinarka i autorka emisije Insajder Brankica Stanković sutra veče vodiće, ako je suditi po tizeru koji je postavljen na Jutjub kanal Insajdera pravu debatu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

[adsenseyu5]

– Ja nemam problem sa tim da me hiljadu puta prekinete, a izračunajte posle emisije koliko ste me puta prekinuli – rekao joj je Vučić, i nastavio da priča o ministru odbrane Aleksandru Vulinu, koji je poslednjih mesec dana glavna tema zbog sporne kupovine stana, i „pozajmice od tetke iz Kanade“.

– On se pozivao na tetkin kauč, gde si baš našao tetku, on mi je rekao da je rekao istinu – pričao je Vučić, dok ga je Stankovićeva prekidala pitanjem „znači ni vi ne verujete u tu priču“, na šta je Vučić odgovorio „ja vam govorim kako je tekao moj i njegov razgovor, ja imam poverenja u njegov rad“.

– Kakve veze ima da li vi imate poverenja? Niste vi tužilac, sudija – oštra je Stankovićeva.

– Pa nisam, ja vam kažem, tužilac nek uradi svoj posao – nastavio je Vučić, i dodao je da hajka „šta vi radite sa drugima, pa govorite da je neko prao pare, a da za to nemate nijedan dokaz, nijednu presudu“.

Međutim, Stankovićeva mu na ovu konstataciju nije ostala dužna, pa je odmah, bez dlake na jeziku odgovorila.

[adsenseyu1]

– E, sada ne mogu da vas pustim da na tome ostane, zato što je ovo Agencija za borbu protiv korupcije prijavila Višem tužilaštvu…za predizbornu kampanju 2014. godine – rekla je ona.

– I?- pitao je Vučić?

– Pa šta pitate mene i? Smeta mi zato što ne znam šta je vaša ideja – rekla je Brankica, na šta je od predsednika Srbije dobila pitanje „Šta vas briga šta je moja ideja?“

– Je l vi hoćete da mediji nestanu – nastavila je Stankovićeva, na šta je Vučić odgovorio da neće da nestanu, nego da budu bogatiji.

– Ne možete na osnovu nečega što sam iznela neke činjenice meni da kažete da sam ja vaš politički protivnik – rekla mu je Stankovićeva, dok je Vučić konstatovao da nije iznela činjenice nego sud.

– Koji sud? Na osnovu činjenica..Ja sam samo rekla obećavali ste nešto što niste ispunili – rekla je Brankica.

[adsenseyu1]

Predsednik Srbije je onda rekao da svako kada izgubi u otvorenoj utakmici argumenata onda krene „tvoj brat, tvoj onaj“.

– Šta s mojim bratom? Izvolte – pitao je Stankovićevu.

– Svako ko postavi neko pitanje odmah je proglašen kao neko ko ne voli ovu državu. Odakle vama ideja da mi ne volimo ovu državu – pitala ga je Brankica.

– Nije tačno. Ja nisam rekao da vi ne volite ovu državu, ne bih bio ovde – završio je Vučić.

(Mediji)[adsenseyu2]

Share this post: