KRIMINOLOG ZLATKO NIKOLIĆ: Beogradska ubistva i obračuni na ulicama povezani sa nestankom 200 kg kokaina u Valensiji!

kokain kartel kriminal

Učestala ubistva u Beogradu imaju pečat takozvanih kriminalnih obračuna i „naplate dugova”, rekao je danas kriminolog Zlatko Nikolić i naveo da se po načinu izvršenja radi o dominantnom uticaju takozvane crnogorske mafije.

Nikolić je kazao da je reč o onim „narko dilerima” koji još ne mogu da raščiste stvari posle nestanka više od 200 kilograma kokaina u Valensiji, ocenjujući da je Kotorski klan proširio međusobne obračune i na Beograd.

Govoreći o ubistvu Aleksandra Stamenkovića u beogradskom naselju Belvil, on je prokomentarisao da tamo ne može svako da ima kafić, tačnije „ne bez dozvole nekih”.

Prema njegovim rečima, policija ima kapaciteta da tome stane na put, ali je pitanje političke volje.

„Policija će izvršiti svaku naredbu bez obzira da li se radi o njihovim kumovima, kao što je mogla da skine svih pet generala odjednom, može da skine i svih pet ‘bosova’ u Beogradu”, rekao je on.

Kako je naveo, ne treba imati iluziju da razrešenjem sadašnjeg čvora biti završen posao, jer će se uvek pojaviti neki novi klinci.

Objasnio je da bi najpre trebalo eliminisati njihovu podršku u političkim krugovima, odnosno sa političarima među kojima ima onih koji ne biraju sa kim će se slikati i time se hvaliti.

(Tanjug)

Share this post: