Milomir Marić: Kristijan Golubović je maneken kriminalac, nikoga nije ubio i opljačkao!

Intervju

Pa on nije nikoga ubio, opljačkao, ja sam znao opasne ljude, rekao je Milomir Marić.

Kristijan Golubović važi za žestokog momka, a tako se i predstavlja u rijalitiju „Farma“ u kojem trenutno učestvuje. Zbog svega onoga što je pričao u ovom programu, on je juče na kratko napustio imanje kada je policija došla po njega kako bi ga odvela na saslušanje.

Iako priča da je opasan momak, Milomir Marić tvrdi suprotno. On je rekao kako Kristijan nije nikakav kriminalac, a da je zbog svojih praznih priča proveo silne godine u zatvoru.

„On je maneken kriminlac. Pa on nije nikoga ubio, opljačkao. Ja sam znao opasne ljude. On je slušao te priče od tipova koji su ubijali i svašta radili. Voleo je te priče, a zbog toga je 20 godina proveo u zatvoru.

Rijaliti

Ljudi misle da je on neki šef mafije, a on je običan maneken kriminalac“, rekao je Marić u emisiji Magazin In.

Podsetimo, Golubović, kog čeka odsluženje zatvorske kazne zbog trgovine drogom, izneo je u rijaliti programu spektakularne priče iz svog života. Kristijan je tako rekao da zna ko je ubio Aleksandra Kneževića Kneleta, iako je to ubistvo do danas nerasvetljeno. On je ispričao i da je snajperom trebalo da ubije Vojislava Šešelja u Batajnici 1993. godine, kao i da je naručio ubistvo svoje prve supruge.

Golubović se, takođe, hvalio kako je pljačkao kuće, čiji broj dostiže čak i do 5.000.

(Kurir)

Share this post: