Mišković: Beko je moj prijatelj ali odbijam poligraf

miroslav-miskovic1

Biznismen rekao da nema predstavu ko bi želeo da naudi Beku i oko sat vremena govorio o njihovim poslovima. Kao i Cane, odbio je poligraf.

Miroslav Mišković, vlasnik „Delta holdinga“, juče je u policiji rekao da ne zna ko bi želeo da naudi Milanu Beku i da nema nikakvih saznanja o pokušaju ubistva svog nekadašnjeg poslovnog partnera.

Mišković je dao izjavu u svojstvu građanina u vezi s pokušajem ubistva biznismena Milana Beka, dva dana pošto je zbog iste stvari saslušan i biznismen Stanko Subotić Cane.

Mišković je došao u policijsku stanicu „29. novembar“ nekoliko minuta pre 11 sati, kad je imao zakazano saslušanje, a zadržao se u razgovoru sa inspektorima oko sat vremena. Iako je pozvan da govori o svojim vezama s Bekom, pošto je na ovog pokušan atentat, Mišković nije bio nervozan kad je ulazio u stanicu policije.

Međutim, nije hteo da daje izjave za medije. Na pitanje novinara Kurira kakve veze ima s pokušajem ubistva Beka, vlasnik „Delta holdinga“ samo je ćutao.

– Mišković je kazao da ne zna ko bi želeo da naudi Beku, niti da ima bilo kakvih saznanja o tome. Rekao je da je Beko njegov prijatelj i da bi on prvi voleo da zna ko je probao da mu naudi. Dodao je da njih dvojica više nemaju nikakve poslovne odnose. Međutim, odbio je poligraf. U grubim crtama objasnio je koje su zajedničke poslove imali, bio je nervozan tokom razgovora – kaže izvor Kurira iz policije.

Da bi izbegao medije, Mišković je izašao iz zgrade na drugi ulaz. Vlasnik „Delta holdinga“ je osma osoba koja je saslušana pošto je na Beka pucao nepoznat počinilac, a njih šestoro nisu poznati javnosti.

(Kurir)

Share this post: