NAKOKSIRANA ESTRADA: Đoša uhvaćen sa 50 mića koke pa ipak „sitna riba“ za policiju!

foto: Luka Šarac

foto: Luka Šarac

Policija presrela razgovore dilera i naletela na popularnog zabavljača Bogoljuba Mitića Ðošu, kod koga je pronašla narkotike.

Poznati glumac Bogoljub Mitić (48) zvani Ðoša uhvaćen je sa 50 grama kokaina, saznaje Kurir.

Prema našim saznanjima, ovaj glumac, pevač i voditelj pao je slučajno.

– Policija je prisluškivala telefone poznatih dilera droge i Ðoša je sasvim slučajno upao u mrežu. Naime, on je preko mobilnog razgovarao s nekim od njih i tako su došli do njega.

Policija je tako ustanovila da  Mitić kod sebe ima drogu. U akciji koja je usledila kod Ðoše je pronađeno oko 50 grama narkotika – priča za Kurir izvor upućen u ovaj slučaj i dodaje:

Lov na krupne dilere

– Zanimljivo je da nije uhapšen niti se protiv njega vodio bilo kakav postupak. A razlog je navodno taj što je Ðoša za njih sitna riba. Naime, oni nisu hteli da ga uhapse kako bi došli do glavnih među dilerima, koji prodaju mnogo veće količine droge. U međuvremenu, dvojica iz te grupe su uhapšena.

Naš sagovornik otkriva još neke detalje.

– Da li se Ðoša drogira ili ne, ja ne znam. Međutim, po estradi se pričalo da im je Ðoša nudio i prodavao drogu – komentariše izvor Kurira.

S druge strane, Ðoša nije bio iznenađen našim saznanjima.

– Probao sam travu, ali ništa drugo od droge. Možda sam nekada bio u društvu ljudi koji konzumiraju narkotike. Krećem se po kafanama i restoranima i svašta sam se nagledao, ali ja drogu nikada nisam probao.

Baš me zanima odakle vam ta priča, ko vam je to rekao…? Svašta ću da čujem! Zar vam ja delujem kao neko ko je nadrogiran?!

Volim da jedem i pijem, da budem u društvu lepih žena, a šta drugi oko mene rade ja to ne vidim. I to me ne zanima – prokomentarisao je poznati glumac.

Glumi, peva i peca

Ðoša je igrao je u našim poznatim TV serijama kao što su „Porodično blago“, „Seljaci“, „Azilanti“, „Tesna koža 5“… Glumio je i u filmovima „A sad adio“, „Budi fin“, „Sve je za ljude“, „Crni Gruja i kamen mudrosti“. Oprobao se i kao voditelj u „Grandu“.

Bio je i jedan je od takmičara treće sezone šoua „Tvoje lice zvuči poznato“. Fakultet za pozorišnu organizaciju i menadžment u kulturi završio je pre četiri godine. Ranije se amaterski bavio arheologijom i iskopinama rimskih grobova, a govorio je da se, kad ima vremena, voli da peca.

Aca Lukas, Dado Glišić, Rambo, Srbljanovićka…

Jedan od prvih koji je javno istupio i priznao da je bio u paklu droge jeste Aca Lukas.- Teško je izlečiti se od narkomanske zavisnosti.

Ipak, moguće je – rekao je on u jednom intervjuu, a kasnije se otkrilo da je Lukas pomogao svom kolegi Dadi Glišiću da se izbori sa istim problemom.

Čuvena izjava Džeja Ramadanovskog: „Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman!“ nije nikog iznenadila.

Pevač Milić Vukašinović takođe je podelio s javnošću svoja iskustva s drogom.

Rambo Amadeus takođe je priznao da je duže vreme konzumirao marihuanu i heroin.

Dramsku spisateljicu Biljanu Srbljanović policija je uhvatila dok je kupovala kokain od jednog poznatog beogradskog dilera. Iako joj je pretila kazna zatvora do tri godine, ona se na kraju nagodila s tužilaštvom, pa je uplatila 200.000 dinara u humanitarne svrhe.

Fatalan kraj
OD DROGE UMRLI ROĐA, SONJA…

Droga je uništila i živote mnogim javnim ličnostima u Srbiji. Prvi srpski folker koji se predozirao kokainom jeste Rodoljub Roda Raičević, pevač i kompozitor.

Umro je 2001. u 44. godini u svom stanu u Beogradu.Legendarna glumica Sonja Savić (47) preminula je 2008. od posledica predoziranja narkoticima, tačnije heroina.

Savićeva je bila bliska s članovima EKV, a interesantno je da je celoj postavi te grupe, Milanu Mladenoviću, Bojanu Pečaru i Margiti Stefanović, upravo droga uništila život.

(Kurir)

Share this post: