Napadi britanskih novinara na Novaka ne prestaju: Pogledajte šta je sada na redu! – VIDEO

Pobednici

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je treći trofej na Vimbldonu, a upravo je činjenica da mu na londonskoj travi nisu našli manu, inspirisala britanskog novinara Stjuarta Heritedža da pod naslovom „Greška u koracima, Serenin i Đokovićev ples je prešao granicu“, orcni igru šampiona Vimbldona na zabavi posle turnira.

„Ples Serene Vilijams i Novaka Đokovića treba prikazivati u školama i tokom ekstremnih međunarodnih muka, treba ga projektovati direktno na Mesečevu površinu. Zašto?

Da nije zato što pokazuje da čak i ta super bića mogu da budu opušteni i obični ljudi? Ne. Nego zato što Serena i Novak nemaju pojma da plešu. Oni čak nisu ni u istoj galaksiji sa plesom“, počinje novinar.

Ali to mu nije dovoljno. Čak je i Zlatan Ibrahimović čestitao Noletu, ali to nije sprečilo britanske medije da napadnu Đokovića i to baš lično.

„Serena kao da ima mrtve ruke i ide korak napred i nazad kao matora tetka, a Novak preko volje izvodi nešto kao Džon Travolta, ali to mu je previše sramotno, pa pada na kolena. Tako je prebacio čitavu otužnu sagu na Serenina ramena“, kaže Heritedž.

[adsenseyu1]

„Zli Novak“ koji je navodno hodajući blam je odlučio da „okonča agoniju tako što je ustao i prekinuo najdužih šest sekundi u svačijem životu“, kaže Heritedž.

I kada je završio, kao da je shvatio da je preterao i nespretno krenuo u rikverc. Heritedž sada pokušava da nevešto ublaži sopstvene grube reči.

„Biti primoran da plešeš pred ljudima posle istorijske sportske pobede je savršen način da kazniš nekog“, mudruje Britanac.

I taman kada ti dođe da prihvatiš da se možda samo šalio, stiže zaključak.

„Zaboravite tenis, ovaj video je bio prava pobeda za vikend. To je dokaz da niko nije dobar u svemu i da makar imali crveni plašt, i dalje ostajemo Klark Kent iznutra. To je dokaz da je Endi Marej namerno eskivirao finale da bi ovo izbegao. Serena, Novače, dobrodošli u ljudsku rasu“, završava gospodin Heritedž gunđanje.

Sa ovakvim zaključkom, u kojem je prosto morao da pomene Mareja, nekako je teško ne izvući malo drugačiji.

(Kurir)

[adsenseyu1]

Share this post: