Živorad je počeo da puca u komšije kad je video da geometri mere plac!

Dulic

Ujak bivšeg ministra Olivera Dulića ubijen je u sredu, kada je muškarac pucao u njega. Munjevitom akcijom policije ubica je uhapšen u svojoj kući.

Sada ću ja sve da rešim! – ovako je Živorad Živković (68) zvani Žika iz Sopota počeo krvavi pir i zbog svađe oko placa ubio komšiju Ljubomira Batu Sladojevića (69), rođenog ujaka političara Olivera Dulića, i teško ranio Batinu ženu Svetlanu (65). Živković se naoružan zaključao u kuću, ali je ubrzo uhapšen.

Drama u Teslinoj ulici u Sopotu odigrala se u 14.50 časova, kad su geometri došli da mere među između Živoradovog i Sladojevićevog imanja, oko kojeg su se već godinama sporili.

– U trenutku kad su geometri završili i krenuli da pišu zapisnik, Živković se dovezao kolima. Izašao je i rekao: „Došao sam da razrešim račune!“ Izvadio je pištolj i počeo da puca.

Živorad je pogodio Ljubomira u slepoočnicu. Potom je zapucao na Ljubomirovu ženu Svetlanu, koja je počela da beži, i pogodio je u rame. Geometri su uspeli da pobegnu – kaže izvor iz istrage.

Komšije kažu da je Živorad prek i težak čovek i da se sporio oko tog placa.

– Sreća u nesreći je da u trenutku napada Batin sin Slobodan, snaja Jasmina i njihova deca nisu bili tu. Mislim da bi Žika pucao i na Batinog sina.

Oni su se povremeno družili, ali je Živorad često spominjao spor oko prava prelaska preko tog placa. Verovatno mu je juče prekipelo kad je video geometre.

Inače, mislimo da mu je Svetlana posebno bila na meti jer se na nju vodio plac – pričaju komšije. Oni dodaju da je Živorad nekada radio u „Elektrodistribuciji“, a Bata je bio majstor.

Međutim, žena koja je izašla iz Živoradove kuće je rekla:

– Oni su ga provocirali, došla mu je žuta minuta kad je video geometre.

Za razliku od Živorada, za pokojnog Batu meštani imaju samo reči hvale.

– Bio je miran i povučen, nije se svađao i izbegavao je sukobe i svađe. Da ironija bude veća, oni su se godinama družili, taj krvnik im je dolazio u kuću – pričaju oni.

(Kurir)

Share this post: