Ramzan Kadirov pozvao sve muslimane na svetu da se ujedine i unište “Islamsku državu“(VIDEO)

ramzan kadirov cecenija grozni specijalci rusija

Prvi čovek ruske republike Čečenije Ramzan Kadirov pozvao je sve muslimane na svetu da se ujedine i unište “Islamsku državu“.

Kadirov je istakao da niko nema pravo da ostane neutralan nakon zverskih zločina koje su počinili ekstremisti.

Šef Čečenije je pozvao muslimane na ujedinjenje nakon što je ISIS objavio monstruozan snimak navodnog pogubljenja 200 bespomoćne sirijske dece.

Ubijeno je 200 dece. Milioni ljudi širom sveta videli su taj video i svi svetski mediji su preneli tu vest. I ranije smo viđali ubijanje žena, dece i odraslih ljudi… Muslimani umiru na rukama ovih koji sebe nazivaju muslimanima”, napisao je vođa Čečenije na svom Instagram profilu.

On je ponovio da je krizu na Srednjem istoku izrežirao Zapad.

Specijalne službe iz Amerike i drugih zapadnih zemalja za male pare potkupili su vođe terorističkih grupa i naredili im da stalno prolivaju muslimansku krv, uništavaju stabilne zemlje i ocrnjuju ugled islama”, napisao je Kadirov, a prenosi „Raša tudej“.

Kadirov smatra da je njegova dužnost da pozove lidere najvećih muslimanskih nacija i pita ih koliko dugo planiraju da tolerišu uništavanje muslimanske nacije u svetu.

“Zašto se ne okupite i razmotrite ovaj problem?… Zašto ne kažete Americi i njenim saveznicima da vam je dosta”, upitao je Kadirov.

Čečenski vođa je takođe upozorio da neprijatelji islama nemaju nameru da zaustave svoju kampanju.

“Sutra, pod maskom ‘demokratske revolucije’, zapaliće ratni plamen u vašim zemljama. Ne želim da se to dogodi. Ne želim smrt nijednog jedinog muslimana, kao ni nemuslimana”, napisao je lider Čečenske Republike.

Na kraju, Kadirov je pozvao 1,5 milijardu “mladih, zdravih, odlučnih i hrabrih” muslimana da se priključe i pobede zajedničkog neprijatelja – terorističku “Islamsku državu”.

(Mondo.rs)

Share this post: