Skandal u školi u Kraljevu: Profesorka davila koleginicu pred đacima!

Ilustracija

Profesorka  u Medicinskoj školi u Kraljevu napala je koleginicu Draganu Kostadinović (34).

– Uhvatila me je s leđa i počela da me davi, a drugom rukom me je udarala po glavi. Terala me je da priznam da prodajem organe – ispričala je Kostadinovićeva, kojoj su u bolnici konstatovane lake povrede.

Sve se dogodilo kada se Kostadinovićeva, koja predaje veronauku, u prošli četvrtak spremala da decu odvede u Hram Svetog Save.

– Videla sam, kada smo deca i ja izlazili, da je prošla pored nas i grubo odgurnula dvoje dece. Nismo se javile jedna drugoj. Onda se vratila, ščepala me za vrat, počela da me steže i udara šakom po glavi i telu. Vikala je: „Albanko, sarađuješ sa Obamom, sada ću da ti skinem masku“. Terala me je da priznam da prodajem organe. Gubila sam dah – priča preplašena Kostadinovićeva.

Samo zahvaljujući pribranošću đaka koji su se zatekli ispred škole, sprečeno je da nastavnica udavi koleginicu. Ubrzo su došli policajci i Hitna pomoć, a profesorka je odvedena u bolnicu.

– Trojica dečaka su je jedva držala. Imala je neki čudan pogled. Minut nakon što su nas odvojili, ponovo je skočila na mene. Pribila me je u ćošak, stezala za ruku, čupala za kosu i ponovo terala da priznam. Mislila sam da će me ubiti – kaže nastavnica veronauke napominjući da je ceo događaj trajao desetak minuta.

Preplašena Kostadinovićeva je morala i da joj prizna da prodaje organe samo da bi se koleginica smirila. U tom momentu se pojavila Biljana Bojanić, direktorka Medicinske škole, koja je takođe morala da prizna da i ona prodaje organe ne bi li pomahnitala nastavnica popustila. Posle napada, profesorka je prebačena u kraljevačku bolnicu.

– Svi smo u šoku. Jedino što smo znali je da disciplina na njenim časovima nije bila zadovoljavajuća, zbog čega sam je i dva puta pismeno opomenula.

Kod kuće je slabo pričala – kaže direktorka naglašavajući da su kamere ispred škole snimile ceo napad i da je policija uzela snimak.

(Kurir)

Share this post: