ŠOKANTNO: Ubijena “zvezda Granda” Jelena Marjanović možda ipak žrtva monstruoznog sektaškog rituala!

Ubijena

foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Ubijena “zvezda Granda” Jelena Marjanović možda je ipak žrtva monstruoznog sektaškog rituala! Ovo pokazuju najnoviji tragovi do kojih je došla policija u istrazi ovog svirepog zločina, koja traje već 57 dana.

Način na koji je pevačica ubijena i simbolika datuma ubistva i njenih godina ukazuju da Jelenina smrt nije običan zločin.

Takođe, prema saznanjima iz istrage, postoje ozbiljne indicije da je okruženje u kojem je Jelena živela povezano sa opasnom, mističnom sektom i da je ona stradala zato što nije htela da im se pridruži.

Policija je zbog ovog, najnovijeg pravca u istrazi, angažovala stručnjaka za sekte, koji bi trebalo da do detalja analizira sve prikupljene tragove u ovom slučaju.

Sagovornik iz ove komplikovane istrage kaže da je policija upoređivanjem svih prikupljenih podataka zaključila da se ovde radi o nečem mnogo mističnijem i neobičnijem od klasičnog ubistva.

– Dugo smo pretpostavljeni da je Jelena ubijena iz strasti, zbog ljubomore ili izuzetno jakih emocija. Međutim, sve je više indicija da se ovde radi o nečem mnogo mračnijem.

Najpre, način na koji je Jelena ubijena je skoro ritualan! Smrskati nekome lobanju sa više od 30 udaraca može samo pomračen um, neko ko je zaveden i ko to radi po nečijim uputstvima.

Daljim istraživanjem došli smo do saznanja da je Jelena živela u veoma čudnom okruženju, da čak postoje indicije da su neki njoj bliski ljudi povezani sa opasnom mističnom sektom i da je Jelena stradala zato što nije želela da im se pridruži.

Drugim rečima, bila je uljez, neko ko je smetao i ko je bio pogodan za žrtvu – kaže sagovornik i iznosi veoma zanimljivu teoriju brojki koja postoji u slučaju Jeleninog ubistva:

– Jelena je nestala 2. aprila, a prema nekim pretpostavkama, ubijena je 3. aprila, i to u 33. godini. Brojevi 3 i 33 predstavljaju veoma važne i simbolične brojeve u mistici i ezoteriji, kao i u svetu sekti, tako da i tu postoji veza.

Zato je, otkako postoji novi pravac u istrazi, policija angažovala stručnjaka za sekte koji treba da ispita sve tragove koji ukazuju na to da se ovde radi o slučaju ritualnog ubistva.

I stručnjaci za sekte saglasni su da ovaj zločin ima elemente ritualnog ubistva. Sektolog Slađan Mijaljević smatra da i samo ponašanje porodice Marjanović ukazuje na to da se radi o “guruističkoj sekti”.

– Postoji osnovana sumnja da je ovde reč o samoproklamovanoj guruističkoj sekti sa kojom možda ima veze i sama Jelenina porodica. Radi se o organizaciji koja ima lidera, “gurua”, koji sam odlučuje i organizuje sve “akcije”.

Ako je Jelena bila bliska tom krugu, moguće je da je označena kao žrtva, jer nije htela da im se povinuje i pridruži. Žrtvovanje jeste karakteristično za sataniste, ali nije isključeno i kod drugih sekti – istakao je Mijaljević.

Govoreći o Marjanovićima, Jeleninoj porodici, Mijaljević kaže da se oni ponašaju kao “vernici koji pogrešno tumače pravoslavlje”.

– Igrom slučaja živim u Borči i porodicu Marjanović sam često viđao po crkvama. Pored toga, oni u kući imaju veliki broj ikona, obeležavaju verske praznike i slave slavu.

Sve to jasno ukazuje na činjenicu da Marjanovići veruju da su pravoslavci, samo tu veru pogrešno tumače. To vam govori i taj broj 33, koji oni smatraju simbolom i uzdižu u nebesa, i to samo zbog činjenice da je Isus umro u 33. godini – jasan je Mijaljević.

S druge strane, sektolog Dimitrije Pastuović posebno apostrofira čudno ponašanje Jeleninog supruga Zorana.

– Činjenica da je Zoran Marjanović neposredno posle smrti supruge pričao o svojim astralnim putovanjima govori da tu stvari nisu baš najčistije.

Dalje, smatra sebe vernikom, a ne poštuje običaje žalosti, već daje izjave, pojavljuje se u medijima. Definitivno, ponaša se neobično. Tu je i majka, koja navodno leči ljude energijom i ne ide na sahrane jer štete toj energiji?!

Iskreno, ovaj slučaj je toliko čudan da ni sam ne znam šta da mislim o njemu – rekao je nedavno Pastuović.

(Informer)

Share this post: