Već po četvrti put, američka organizacija Men having babies (Muškaraci koji imaju bebe), otvorila je danas i juče (22. do 23. septembra 2018) vrata “sajma dece” u Briselu dodatnim homoseksualcima koji traže tzv. “Roditeljske mogućnosti za evropske homoseksualace”, potpuno ignorišući evropsko pravo i pravo pojedinačnih zemalja Evrope .

Da li uopšte možemo da govorimo o nekim pravima u Evropi?

Sa kojim pravom Evropa govori o pravima?

Sa kojim pravom govori o prijemu migranata, o transparentnosti, integritetu, jednakosti, kada 22. i 23. septembra Brisel, srce Evropske unije, ugošćava već po četvrti put doslovno sajam organizacije Men having babies, koja posreduje prodaju i kupovinu homoseksualcima, kojom stiču ljudsko odojče?

Na ovoj fotografiji se jasno vidi da je upotrebljena reč ”Fair” tj. sajam

 

Katalozi dece

U salama luksuznog hotela Hilton je vrvelo od istaknutih i bogatih muškaraca, koji su pregledali kataloge štampane na sjajnom papiru.

Prelazili su fotografije dece, koja su na ovaj način prodata i žena, koje će im nositi tu “njihovu” decu (tzv. surogat majke) i koje će biti spremne da im potpišu ugovor, kojim će se obavezati, da će se posle devet meseci nošenja u utrobi odreći deteta.

Homoseksualni parovi na ovom sajmu prolaze kroz ponude, cene za sticanje novorođenčeta su različite – prema “kvalitetu”.

Najniža cena je 95.000 dolara (pre četiri godine bila je 60.000), maksimalna suma je 160.000.

(mediji)