U TUŽNOJ KOLONI CEO APATIN: Sahranjene Tanja i Milica Beslać!

FOTO: J. M.

Na večni počinak, danas su ispraćene Milica i Tanja Beslać, majka i ćerka tragično stradale u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju dogodila u Kovačici.

U tužnoj koloni ceo Apatin, Miličin razred iz srednje saobraćajne škole u Somboru, nastavnici, drugarice, brojna rodbina i prijatelji porodice Beslać…

Tanjin suprug i Miličin otac Jovo nem od bola, u dubokoj crnini, obema rukama čvrsto stiska sina Nenada koji mu je jedini ostao od porodice. Uz njih i najbliži, majke, bake, braća, sestre, obliveni suzama.

Dirljivom pesmom, od svoje Milice oprostile su se njene najbolje drugarice sa kojima je još od osnovne škole, pročitana su i oproštajna pisma njenog razreda i porodice.

– Bila si naša asocijacija za osmeh, ne za suze.

Čekali smo te sa novim medaljama iz Rumunije, dočekali strašnu vest koja nas je ostavila u šoku i neverici. Ostala je prazna stolica u klupi, ali ti obećavamo da te nećemo zaboraviti, pročitala je Miličina školska drugarica.

– Ostala si u majčinom zagrljaju, zauvek, da zajedno bdite nad Jovom i Nenadom, da im ne dozvolite da potonu. Ostaćete u našim srcima, hvala vam za radost i osmeh, reči su kojima se, u pismu, oprostili Miličini i Tanjini najbliži.

Dok je jedan po jedan kovčeg spuštan u istu raku, jecaji su se parali nad Apatinom.

– Zašto ja nisam tu, zašto vi mene niste ispratili, a ne ja vas, rođene moje. O Bože, zašto ih uze, tek su trebale da žive, zakukala je Miličina prabaka Ana.

(Kurir)

Share this post: