UDARNA VEST – U telefonu brutalno ubijene Jelene Marjanović pronađeni šokantni podaci!

Ovo otkriće bacilo je novo svetlo na monstruozano ubistvo pevačice Jelene Marjanović, koji više od godinu dana potresa javnost Srbije.

U telefonu brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, koji je policija pronašla nedelju dana pre hapšenja njenog supruga Zorana nalazi se mnogo slika, a ono što najviše „muči“ istražitelje jeste činjenica da je telefon korišćen i posle njene smrti, saznaju „Novosti“.

U ovom trenutku aparat se još veštači, a kako saznaje ovaj dnevni list, među mnogobrojnim slikama koje se nalaze u telefonu najviše je onih na kojima je pevačicina ćerka.

Tokom dosadašnjih saslušanja niko od Marjanovića nije pomenuo da je Jelena koristila tri mobilna telefona. Jedan je pronađen nedaleko od njenog tela 3. aprila prošle godine, drugi istog dana u kući, dok se za treći nije znalo.

„Osmog septembra ove godine jedan Borčanin je pronašao mobilni nedaleko od kuće gde žive Marjanovići“, navodi izvor „Novosti“.

„On ga je doneo sinu i rekao: „Vidi šta sam ti pronašao, vidi vredi li čemu“. Aparat je bio prljav i oštećen. Mladić je priključio telefon na kompjuter i tad je ugledao fotografije male Jane, ali i cele porodice Marjanović, razne snimke.

Prema rečima izvora ovog beogradskog lista, u modernom „androidu“ ima skoro 16 gigabajta fotografija i snimaka. Na njima je zabeležen čak i Janin poslednji rođendan, koji je provela sa majkom.

Ovo otkriće, posle gotovo godinu i po danonoćne istrage, bacilo je novo svetlo na monstruozan zločin. Ipak, među slikama se našla i jedna koja je uznemirila policiju. Reč je o fotografiji spomenika ubijene Jelene.

U dogovoru sa tužilaštvom policija je odlučila da uhapsi Zorana Marjanovića. Nedavno mu je po drugi put produžen pritvor.

„Ima i Zoranovih fotografija, njene majke, kao i ostalih članova porodice Marjanović i Krsmanović“, navodi izvor „Novosti“ i dodaje:

„Tu su i slike nekih ljudi, nepoznatih javnosti, koji se sada pozivaju na razgovor. Unutra je i određena prepiska i sve je to sada u rukama policije. Ima i određenih kontakata, koji u ovom trenutku najviše i interesuju istražne organe.“

Mladić koji je našao telefon se uplašio, a vrlo brzo se pročulo među njegovim društvom do kakvog je telefona došao. Uskoro su mu na vrata zakucali i policajci.

Dao je detaljnu izjavu i potpisao. O pronalasku telefona je detaljno saslušan i njegov otac, koji je zatražio da se i poligrafski testira kako bi dokazao da je njegov sin do telefona došao slučajno.

Telefon im je oduzet i poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo da li na njemu ima otisaka i bioloških tragova. Pored toga, uzet je i listing odlaznih i dolaznih poziva, kao i komunikacija tekstualnim porukama.

Češljaju se i aplikacije za besplatnu komunikaciju („Vajber“, „Vatsap“), koje je imala instalirane u svom telefonu.

Novi telefon je sličan onome koji je pronađen nedaleko od njenog tela, pre skoro godinu i po.

„Policija je odmah na početku detaljno pregledala ovaj mobilni“, navodi izvor „Novosti“.

„On je veštačen i detalji sa baznih stanica i analiza komunikacija predati su tužilaštvu. Tu je navedeno da se Jelena u 16.42 čula sa kumom Verom, a u 16.49 sa majkom, tog 2. aprila.

Komunikacija je ostvarena, zabeleženo je da su obavljeni razgovori koji su trajali od 10 do 30 sekundi. Od tog trenutka, tačnije od 16.50 pa nadalje bilo je poziva, ali ne i njenog odgovora.“

(Novosti)

Share this post: