UDARNA VEST – ŽENA SA KOZAMA SRUŠILA ZORANOV ALIBI!

Radosava Marković ispričala da je na livadi pored nasipa videla devojčicu i muškarca starog između 60 i 70 godina, sa dugom kosom vezanom u rep.

Radosava Marković, žena koja je čuvala koze na nasipu u Crvenki u Borči, srušila je odbranu Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila prošle godine ubio suprugu Jelenu.

Kako saznajemo, meštanka ovog naselja ispričala je da je kobnog dana na nasipu videla Janu, ali ne i Zorana, već „muškarca starog između 60 i 70 godina s kosom vezanom u rep“.

– Čuvala sam, kao i svakog dana, koze na nasipu.

Svakog dana u isto vreme izvodim koze na pašu i znam da je bilo oko 16.40.

Videla sam muškarca i devojčicu.

Muškarac se igrao sa devojčicom, ona je krenula ka kozama i on joj je viknuo da se vrati.

Nisam sigurna da li je vikao Dano ili Jano – ispričala je navodno na saslušanju Radosava Marković i dodala da je „tek kasnije primetila da se nešto čudno dešava na nasipu kada je videla neke ljude i automobile koji dolaze i odlaze“.

Ona je čoveka sa kojim je videla Janu opisala kao starijeg muškarca sa dugom vezanom kosom.

S obzirom na to da je devojčica u vreme ubistva majke imala pet godina, nije mogla da bude sa nekim ko joj je nepoznat, pa je najverovatnije Jana tog popodneva na nasipu bila sa dedom Vladimirom Marjanovićem, koji više odgovara opisu od njegovog sina Zorana.

Jelenu Marjanović, koja je navodno trčala nasipom, žena koja je čuvala koze uopšte nije videla.

Podsetimo, Marjanović je ranije na saslušanju izjavio da je nasipu bio sa Jelenom i ćerkicom.

Kako je naveo, on se igrao sa Janom, a kada je primetio da Jelene nema nakon što je otišla da trči, krenuo je da doziva.

Radosava Marković posle saslušanja nije želela da daje bilo kakve izjave za medije, već je okupljenima pokazala srednji prst i njime odmahivala.

Branilac Zorana Marjanovića, advokat Nikola Dumnić, potvrdio je da su juče saslušana dva svedoka, ali da niko od devet do sada ispitanih nije očevidac događaja zbog kog se vodi postupak.

On je kratko potvrdio da je žena koja je čuvala koze rekla da se čovek koji ne odgovara opisu Zorana Marjanovića igrao sa detetom na livadi pored nasipa.

– Sledeće saslušanje je zakazano za ponedeljak. Mi više nećemo davati nikakve izjave o ovom predmetu – rekao je Dumnić.

(Mediji)

Share this post: