Vedrana RUDAN: Predsednica Hrvatske nije pri sebi, ona mora svoje GLUPOSTI da drži pod KONTROLOM!

Kolumna

foto: Fonet

Popularna hrvatska spisateljica Vedrana Rudan, poznata po britkom jeziku, prokomentarisala je skandalozni gest hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, o kojem već tri dana bruji ceo region.

To što se Kolinda, koja od srede ima novi nadimak Čokolinda, izvinjavala javnosti jer je deci u Dubrovniku uz svoju sliku delila i srpske čokoladice i obećavala da će se za taj gaf iskupiti, za Rudanovu je jasan znak da Kolinda nije pri sebi, ali i nagoveštaj da će nas svojim postupcima tek šokirati.

– Ja nerado komentarišem našu predsednicu jer je apsolutno svaki komentar njenih postupaka suvišan.

Ovo je samo početak onoga što ćemo od nje videti i doživeti, ali mogu pretpostaviti da gospođa Kolinda nije bila pri sebi kada se izvinjavala zbog srpskih čokoladica i davala sve te izjave, jer da je bila, tako nešto nikada ne bi uradila.

Svako od nas običnih ljudi ima pravo da ponekad ne bude pri sebi, to je u redu, ali ipak, predsednica jedne države bi trebalo da drži gluposti pod kontrolom – u svom prepoznatljivom stilu rekla je spisateljica.

Vedrana Rudan je navela i da ona i njena porodica obožavaju proizvode iz Srbije, da ih konzumiraju i da se ne stide da to kažu.

– Evo, ja sam bila u Subotici, to je meni vrlo drag i poseban grad. Bila sam i u „čokoladionici“ i iskreno da vam kažem, jedva sam živa izašla koliko sam se čokolada nakupovala.

Naprosto obožavam proizvode „Pionira“, kao i moja draga unuka – iskrena je ona.

(Alo/Jelena Đondović)

Share this post: