(VIDEO) Haradinaj, Tači i družina zovu SAD i Brisel: UPOMOĆ! Srbi se naoružali do zuba, oduzeće nam Kosovo silom!

Vlasti u Prištini poslale su dokument na adrese svih 28 članica EU, ali uskoro će identičan papir poslati i SAD, u kojem optužuju Beograd da se priprema za rat, a kao primer navode vojnu vežbu koju je Vojska Srbije održala 9. maja – na Dan pobede nad fašizmom, na poligonu u Nikincima.

Tako oni koji danima prizivaju stvaranje „velike Albanije“ optužuju srpsku stranu zbog mirnodopskih manevara, što je poseban politički nonsens.

Prema saznanjima Večernjih novosti potvrdu tačnosti ove informacije dao je i premijer Aleksandar Vučić, koji je upitao da li to znači da se Srbiji želi zabraniti da pokaže svoju vojsku i naoružanje u svojoj zemlji na Dan pobede nad fašizmom.

Kako saznajemo, Tači, Haradinaj i ekipa su svesni da u eventualnom sukobu sa srpskom vojskom nemaju ama baš nikakve šanse pa na sve načine pokušavaju da obezbede zaštitu od Vašingtona i Brislela.

Sagovornik iz bezbedonosnih krugova, međutim, upozorava da Albanci nisu odustali od stvaranja Velike Albanije, ali su svesni da je od presudnog značaja za njihov projekat da za zapad i dalje ostanu žrtve Srba koji moraju da se brane i da traže zaštiti od velikih zapadnih sila.

– Oni na svaki način žele da Srbiji vežu ruke i da Beograd prisile da nemo posmatra njihove aktivnosti na stvaranju Velike Albanije.

Upozorenje premijera Vučića da neće dozvoliti napad na Srbe na Severu Kosmeta očigledno su dobro razumeli, ali od tog plana nisu odustali.

Kad na to još dodamo i situaciju u Makedoniji razumljivo je zašto se Tači i ekipa plaše da bi Srbija mogla da vojno interveniše kako bi zaštitila svoj narod – jasan je naš sagovornik.

Vežba u Nikincima, gde je srpska vojska pokazala da je ubedljivo najjača vojna sila u regionu odlično je poslužila za novi medijski napad na Srbiju.

Ne sme se zaboraviti i da Albanci i posebno Hrvati, dužu veliku halabuku po svetu na svaku informaciju da će Rusija i Putin Srbiji poslati migove, protivavionske sisteme Buk ili S 300.

Albancima u svemu pomažu pojedine i tajne službe sa zapada. One su, tvrde naši izvori, i osmislili plan da se Srbija ponovo medisjki satanizuje i optuži da se sprema za rat.

– U suprotnom ne bi se ponovo aktivirao Vilijam Voker, čovek koji odrađuje prljave stvari za CIA, niti bi u svoj tim za pregovore ubacili osobe poput bivše američke državne sekretarke Medlin Olbrajt ili Finca Martija Ahtisarija koje naš narod pamti samo po zlu – jasan je naš sagovornik.

Da Tači i Haradinaj imaju realne razloge da se plaše Vojskle Srbije, ukoliko pokušaju da ponovo napadnu Srbe, pokazuje i naredni video

Pakleni plan

Albancima u svemu pomažu pojedine i tajne službe sa zapada. One su, tvrde naši izvori, i osmislili plan da se Srbija ponovo medijski satanizuje i optuži da se sprema za rat.

Svesni da nemaju šanse

Tači Haradinaj i ekipa su svesni da u eventualnom sukobu sa srpskom vojskom nemaju ama baš nikakve šanse pa na sve načine pokušavaju da obezbede zaštitu od Vašingtona i Brislela.

(Agencije)

Share this post: