Vremenska prognoza: Evo kakvo vreme nas očekuje do kraja SEPTEMBRA

Ilustracija

foto: pixabay.com

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, do četvrtka se očekuje umereno do pretežno oblačno sa temperaturom oko ili malo ispod proseka za kraj septembra. Evo kada se očekuje lepo i sunčano vreme u gradovima Srbije.

U većini mesta biće bez padavina, samo na jugozapadu i jugu ponegde sa kišom i redom pojavom pljuska sa grmljavinom.

Od petka pretežno sunčano, a u nedelju i ponedeljak u centralnim i južnim krajevima novo naoblačenje, ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima.

BEOGRAD

Beograđane lepo vreme očekuje već početkom sledeće nedelje. Prema „Accuweather“ vremenskoj prognozi, temperatura će u sredu 4. oktobra biti 23 stepena. Pretežno sunčano vremene nas očekuje i u četvrtak, međutim, u nedelju se očekuje kiša. 

foto: Printskrin/Accuweather

NOVI SAD 

U utorak 3. oktobra u Novom Sadu će biti toplije za čak 7 stepeni. Padaće kiša, ali neće biti toliko hladno. Najveća dnevna temperatura biće 26 stepeni, a najniža 10. Biće pretežno oblačno, ali nas već u sredu očekuje lepo i toplo vreme. 

foto: Printskrin/Accuweather

SUBOTICA

Subotičane toplo vreme očekuje tek u ponedeljak 9. oktobra kada će temperatura porasti za 5 stepeni. Najveća dnevna temperatura će biti 22 stepena, a najniža 10. 

foto: Printskrin/Accuweather

KRAGUJEVAC 

Sledeće nedelje Kragujevčane očekuje pretežno hladno vreme. Međutim, u ponedeljak 9. oktobra temperatura će porasti za čak 6 stepeni. Najviša dnevna temperatura biće 21, a najniža 11 stepeni. 

foto: Printskrin/Accuweather

ZRENJANIN 

Toplije vreme očekuje Zrenjanince u utorak 3. oktobra, a moguća je i kiša. Najniža dnevna temperatura će biti 10 stepeni, a najviša 26. Sunčano vreme će biti već u sredu, ali temperatura će pasti za čak 7 stepeni. 

foto: Printskrin/Accuweather

UŽICE

Užičane toplo vreme očekuje tek u ponedeljak 9. oktobra, kada će najviša dnevna temperatura biti 20, a najniža 10 stepeni. OBiće pretežno vedro i sunčano. 

foto: Printskrin/Accuweather

NIŠ

Sunčano vreme očekuje Nišlije u ponedeljak 9. oktobra, kada će temperatura porasti za 4 stepena. Najviša dnevna će biti 22, a najniža 9 stepeni. 

foto: Printskrin/Accuweather

ŠABAC

Šapčane očekuje lepo i sunčano vreme u utorak 3. oktobra, kada će najviša dnevna temperatura biti 26, a najniža 9 stepeni. Ipak, već sutradan doći će do velikog pada za čak 7 stepeni. 

foto: Printskrin/Accuweather

ZAJEČAR

U Zaječaru se najviša temperatura očekuje u utorak 3. oktobra, ali top dana će padati kiša. Već sutradana, u sredu, temperatura će pasti za za čak 7 stepeni. Lepo vreme očekuje Zaječarce u četvrtak. 

foto: Printskrin/Accuweather

KRUŠEVAC

Prema prognozi u Kruševcu će toplo vreme biti u utorak kada se očekuje najviša dnevna temperatura od 23 stepena. Međutim, već u sredu pašće kiša. 

foto: Printskrin/Accuweather

LESKOVAC

Leskovčane toplo vreme očekuje već u utorak 3. oktobra, kada će najviša dnevna temperatura biti 24 stepena, a najniža 11. Ipak, već u sredu doći če do velikog pada temperature, a mopguća je i kiša. 

foto: Printskrin/Accuweather

VRANJE 

Prema prognozu, u Vranju će toplo vreme biti u utorak kada se očekuje najviša dnevna temperatura od 23 stepena, a najniža 12. već u sredu moguć je pad temperature, kao i kiša koja će padati tokom dana. 

foto: Printskrin/Accuweather

(Telegraf.rs)

Share this post: