VRH EZOTERIJE – Za pravo malo bogatstvo, u „Zadrugu“ ulazi ljubavnica Zorana Marjanovića?!

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Zorica Zoka Mitrović navodno bi mogla da se nađe u rijalitiju i to za ogromnu novčanu sumu.

Ljubavnica Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33),Zorica Zoka Mitrović, navodno bi se mogla naći u „Zadruzi“, o čemu sa njom pregovaraju čelnici rijalitija.

Producenti „Zadruge“ su, kako se priča, kontaktirali Zoricu i za učešće u rijalitiju joj navodno ponudili ogromnu sumu novca.

– Pregovaramo s njom skoro svakodnevno, negde od 20. septembra. Nudili smo joj prvo 10.000 evra, a ponuda je sada porasla na 30.000 evra. Ona je u jednom trenutku bila pristala, ali se u poslednji čas predomislila.

Kaže da bi ušla u „Zadrugu“ jer je ubeđena da bi svojim nastupom u rijalitiju pomogla Zoranu da dokaže nevinost, ali s druge strane, Zorica ima veliki strah kako će izgledati pred TV kamerama.

Misli da nije fotogenična i da neće izgledati dovoljno lepo – objasnio je upućen izvor.

I njeni prijatelji su potvrdili da se Zorica premišlja oko ulaska u rijaliti, i da je na sve spremna zbog Zorana.

– Zorica je spremna da uradi sve za Zorana, čak i da robija umesto njega.

Ona na društvenim mrežama kontroliše veliki broj grupa za podršku Zoranu Marjanoviću, a u rijalitiju bi imala priliku da još jače brani Zorana i priča o njegovoj nevinosti i dobroti.

Drugi aspekt je i novčani, jer su producenti spremni da joj ponude dobre pare. Međutim, plaši se javnog nastupa, a i advokati je odgovaraju od javnog eksponiranja – istakli su.

Zoran Marjanović trenutno se nalazi u pritvoru zbog dovođenja u vezu sa slučajem ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović.

(Kurir)

Share this post: