Bane Trifunović ‘udario’ po Saši Jankoviću: On nije sposoban da vodi nijedan pokret i sumnjam da je opozicija!

Intervju

Branislav Trifunović – foto: YouTube printscreen

Glumac Branislav Trifunović, jedan od potpisnika „Apela 100“, izjavio je gostujući u emisiji „Zumiranje“ na Jutjubu da lider Pokreta Slobodnih građana Saša Janković nije sposoban da vodi nijedan pokret i da čisto sumnja da je on opozicija.

Govoreći o najnovijim dešavanjima u PSG i optužbama koje su na Jankovićev račun izrekli istaknuti članovi pokreta Srđan Škoro i Dušan Teodorović, Trifunović je rekao:

– Ja jesam potpisao „Apel 100“ ali nisam želeo da budem osnivač tog pokreta niti da budem član tog pokreta jer sam u međuvremenu neke stvari, na koje sam žmurio tokom te kampanje, naučio i odlučio da posle više ne žmurim – rekao je Trifunović i dodao:

– Ne možemo više trpati stvari pod tepih i ne možemo žmuriti na sve stvari koje vidimo. Mislim da je taj čovek, Saša Janković, intervjuom u jednom nedeljniku dovoljno progovorio o sebi, jer te ljude kojima se dičio u kampanji sad naziva vučićevcima i gašićevcima.

Mislim da nijednom rečenicom nije odgovorio na optužbe, odnosno na to šta se ustvari dešava u tom pokretu, a ja sam to čuo sa raznih strana.

Porazilo me je to što je te ljude, koji su negde dokazani i među kojima ima i mojih kolega koje jako cenim i poštujem, nazvao vučićevcima i gašićevcima.

To me porazilo i konačno ubedilo i uverilo da taj čovek nije sposoban da predstavlja nikog a kamoli neki pokret u opoziciji i čisto sumnjam da je opozicija – rekao je Trifunović.

Trifunović je istakao da je jedna od stvari koja mu je zasmetala kod Jankovića to što mu je jedan od glavnih ljudi čovek koji je bio osnivač JUL, ali i mnoge druge:

– Žmurili smo i na tu stvarnost da se koriste streljane BIA, da taj prostor koristi čovek koji se zove Saša Janković i da tamo sedi sa nekim ministrima iz Vlade.

Puno nekih sitnica koje smo primećivali u toj kampanji… Ja sam se pojavio na neka dva ili tri mitinga i bilo mi je dovoljno da vidim o čemu se tu radi i mislim da je učvrstilo moju odluku da se apsolutno ne pojavljujem tu…

Tako da postoji tu puno sumnji, puno stvari koji nas navode da ustvari mi pitamo ko je tu ustvari vučićevac!

(Telegraf.rs/Informer.rs)

Share this post: