DALA JE ZA FRIZURU 150 EVRA, A ZA UZVRAT DOBILA OPEKOTINE TREĆEG STEPENA PO GLAVI OD HEMIKALIJA! (VIDEO)

Morgan Rejnolds otišla je kod frizera sa idejom o promeni boje kose. Nije ni slutila da će iz salona izaći bez kose i sa opekotinama.

Procedura farbanja koštala ju je 170 dolara, a tretmani koje je kasnije plaćala doktorima da bi joj izlečili teme iznose na hiljade dolara.
Osim troškova, ostalo joj i ćelavo teme na kom kosa više neće rasti.

„Nisam imala pojma da će me odlazak u salon tako upropastiti. Uvek sam se sama farbala, ali kada sam rešila da iz braon pređem u platinasto plavu boju kose, pomislila sam da moram da se obratim profesionalcu“, kaže Morgan sa Floride.

Bila je, kaže, jako uzbuđena zbog promene i jedva je čekala da vidi rezultate.

„Nikada nisam blajhala kosu, a plan mi je bio da je nakon toga ofarbam u roze. Sela sam i dobro pogledala recenzije svih salona kako bih bila sigurna da donosim pravu odluku.

Na kraju sam se odlučila za jedan sa dobrim recenzijama, koji mi je čak i prijateljica preporučila“, priča očajna Morgan medijima.

Međutim, kada je farbanje krenulo, Morgan je osetila čudno i vrlo bolno peckanje. Frizerka je, kaže, ignorisala njene primedbe rečima da se to „često dešava“.

I tako je Morgan strpljivo sedela u stolici i trpila peckanje, zbog čega je završila sa hemijskim opekotinama trećeg stepena.

Dve nedjelje kasnije, počela je da joj opada koža, ali i kosa. Usledio je niz operacija, a čekaju je još dve.

Tužila je salon, ali od toga nije dobila ništa, jer je vlasnica salona tvrdila da je opekotine dobila „na nekom drugom mestu“, ne u njenom salonu.

(Mediji)

Share this post: