DELEGAT MEČA PARTIZAN – JANG BOJS IZGUBIO KOMPAS! NAPISAO SRAMAN IZVEŠTAJ: Uzvici „Srbija, Srbija“ su propagiranje rasizma?!

Smeh

foto: Printskrin

Neverovatno je šta je u zapisnik uneo Čeh.

Partizanova jedina nevolja posle veličanstvene pobede nad Jang Bojsom i plasmanom u drugu fazu Lige Evrope, ponovo je UEFA.

Obrni-okreni, delegati evropske „kuće fudbala“ su ti koji konstantno pronalaze „dlaku u jajetu“ u organizaciji utakmica srpskog prvaka i ponašanju navijača.

Ovoga puta su otišli predaleko.

Naime, delegat utakmice sa Jang Bojsem, Čeh Emil Ubijas, u izveštaju posle meča konstatovao je da su navijači Partizana povicima „Srbija, Srbija..“ propagirali rasizam?!

To je u razgovoru za Večernje novosti potvrdio direktor kluba Miloš Vazura.

– U izveštaju češkog delegata doslovce stoji: navijači sa južne tribine su propagirali rasizam uzvikivanjem „Srbija, Srbija…“ i „Živela Kraljevina Srbija“.

U teren su tokom utakmice ubačene dve petarde, a posle meča su skupljači lopti ušli u teren – preneo je Vazura zapažanja Čeha koja će se naći pod lupom UEFA.

Vazura je takođe najavio da će se klub žaliti u slučaju da Partizan bude kažnjen na osnovu zapisnika češkog delegata.

– Očekujem samo novčanu kaznu UEFA, jer jedino opravdanje za prijavu delegata nalazim u dve bačene petarde i eventualnu za zakrčene prolaze na jednoj od tribina.

Sve drugo navedeno u izveštaju ne može biti podložno kazni.

Partizan je, popsećamo, pod dvogodišnjom uslovnom kaznom.

(Mediji)

Share this post: