Dvojica navijača Crvene Zvezde izbodeni u centru Skoplja

Incident

Grupa zasad nepoznatih osoba napala je u restoranu u Skoplju dvojicu državljana Srbije iz Vranja.

Jedan od povređenih je uboden nožem u predelu grudnog koša, a makedonska policija radi na privođenju napadača, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova Makedonije.Dejana Nedeljković iz MUP-a Makedonije, potvrdila je Tanjugu informacije koje su danas preneli makedonski mediji, a prema kojima su sinoć u Staroj skopskoj čaršiji napadnuti N.D. (23) i S.S. (25).“Još nemamo počinioce. Radimo na tome da ih privedemo i rasvetlimo ceo slučaj“, rekla je Nedeljković.Upitana da li su poznati motivi napada, ona je objasnila da se motivi utvrđuju po sudskom postupku.

„Ukoliko se privedu napadači, onda bi oni u policijskoj stanici ili na sudu rekli koji su motivi“, kazala je ona.

Na sajtu makedonskog MUP-a navedeno je da se incident dogodio juče oko 16:50 i da je jedna od osoba u grupi koja je napala dvojicu srpskih državljana onom koji je poznat pod inicijalima N.D. nožem nanela ubodnu ranu u predelu grudnog koša.

Takođe se kaže da je povređeni N.D. potom prevezen u Urgentni centar u Skoplju gde je konstatovano da su mu nanete teške telesne povrede.

Lokalni mediji saznaju da su napadnuta dvojica navijača Crvene zvezde uoči meča sa MZT-om u okviru ABA lige. N.D. i S.S. su sedeli u jednom restoranu kada ih je napalo 15-20 lica za koje se tvrdi da su Albanci.

(Kurir sport,Tanjug)

Share this post: