EKSKLUZIVNO: Momčilo Krajišnik OTKRIVA PRAVU ISTINU kako je Slobodan Milošević UMRO u Hagu! (VIDEO)

Momčilo Krajišnik Foto: Almir Panjeta

Momčilo Krajišnik Foto: Almir Panjeta

Pogledajte šta kaže Momčilo Krajišnik kako su haški optuženici u Ševeningenu saznali da je umro Slobodan Milošević, koga su svi oslovljavali sa „predsednik“.

Bivši lider Srba u BiH tokom ratnih godina i krvavog građanskog rata Momčilo Krajišnik u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf.rs otkriva do sada mnoge detalje iz njegovog života.

On bez dlake na jeziku za naš portal govori o optužnici Haškog tribunala, o Slobodanu Miloševiću, stvaranju Republike Srpske, danima provedenim u najzloglasnijem zatvoru u Velikoj Britaniji, ali i o sudbinskoj povezanosti njega i prvog predsednika Srpske Radovana Karadžića!

Posetili smo nekadašnjeg predsednika Skupštine Republike Srpske u “njegovom kraju” bio nam je pravi srpski domaćin na Palama, gde nam je otvorio dušu i ispričao do sada nikada ispričane priče iz njegovog života, ali i iz političkih života Radovana Karadžića, Ratka Mladića, Biljane Plavšić, Slobodana Miloševića i drugih lidera koji su obeležili devedesete godine prošlog veka!

Krajišnik za naš portal prvi put otkriva kako su drugi osuđenici u zatvoru Haškog tribunala saznali da je preminuo Slobodan Milošević, kao i ko je od njih prvi saznao tu, kako kaže “strašnu vest”.

Pogledajte šta kaže Momčilo Krajišnik kako su saznali da je umro Slobodan Milošević, koga su svi oslovljavali sa “predsednik”:

(Telegraf)

Share this post: