Evo šta je Zoran rekao maloj Jani u poslednjem razgovoru pre hapšenja, kada je nacrtala plavu krv na telu… (VIDEO)

Uhapšen

foto: printscreen

On se uzda da će ga od sumnji spasiti šestogodišnja ćerka.

Dok Zoran Marjanović danima negira da je umešan u ubistvo supruge Jelene Marjanović, zbog čega se i nalazi u pritvoru Centralnog zatvora, on se nada da će ga iz grupe sumnjičavih izbaviti ćerka Jana.

Naime, tako barem tvrdi izvor upoznat sa detaljima istrage, pre svega sa onim pojedinostima iz njegovog saslušanja pred Višim tužilaštvom u Beogradu gde je izjavio da je ona dovoljno velika i pametna devojčica koja sve zna.

Zoran je uhapšen u petak, 15. septembra posle izlaska iz rijalitija „Zadruga“, koji je startovao samo nedelju dana ranije i gde mu je u jednom momentu u posetu došla upravo ćerka Jana.

Iako odvojen od nje samo jedan dan, otac je pokazao koliko mu nedostaje njegova mezimica, kao i koliko je slab na nju.

Prvo se detinje iskreno obradovao što je vidi, zatim je strpljivo odgovarao na sva njena pitanja u vezi sa životinjama, učesnicima, prostorijama u kojima borave…

Malenu Janu posebno je zainteresovala „zlatna ribica“ iz jezera rijalitija, koja onom ko je uhvati može da ispuni želju.

– Da se molimo bogu da nam ispuni želju? – pitala je ona oca, od koga je dobila odgovor da se „njemu molimo za mnogo veće i važnije stvari“.

Interesantan je i deo u kojem Jana pominje „plavu krv“.

Naime, na očevo pitanje zašto je ižvrljala ruku, šestogodišnjakinja je rekla:

– Mislila sam da će to nekog da uplaši i da će misliti da je to neka plava krv! To sam mislila. Ali ipak ću to da obrišem jednom – zaključila je očigledno istraumirena devojčica.

Video pogledajte ovde:

(Mediji)

Share this post: