Generalni direktor Crvene zvezde, doktor Zvezdan Terzić, PROBLEMATIČAN! Posle blama sa Vučićem, fizički napao i pretio Vuletiću da će mu OTKINUTI GLAVU!

FK Partizan saopštio je da je Vladimira Vuletića posle žreba za LE napao generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i pretio da će mu „otkinuti glavu“.

Iz kluba navode da je Terzić pretio potpredsedniku crno-belog kluba, kazavši mu da će mu „otkinuti glavu.

Partizan i Crvena zvezda dobili su grupe u Ligi Evrope, a saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

Umesto da, sa zadovoljstvom prisustvuje, prvi put nakon deset godina, žrebu za neko evropsko takmičenje, čemu se i mi u Partizanu iskreno radujemo, jer nam je interes srpskog fudbala iznad svega, očigledno nenaviknut na Grimaldi forum u kojem se obreo, doktor Zvezdan Terzic je, ničim izavan, nakon žreba, prišao potpredsedniku Partizana, Vladimiru Vuletiću, uneo mu se u lice i, povlačeći ga za rever sakoa, istakao pretnju „da će mu otkinuti glavu“ ukoliko ga bude dalje spominjao.

Nakon intervencije Vladimira Vuletića da će ga uvek spominjati kada on spominje Partizan, ukazivanja da to ponašanje ne priliči jednom doktoru i pitanja da li on to izriče pretnje fizičkim nasiljem, on ih je javno, pred svedocima, potvrdio. 

Na ovaj način su flagrantno prekršene sve civilizacijske, sportske i etičke tekovine a učinjene su kriminalne radnje koje spadaju u krivična dela po pozitivnom zakonodavstvu ne samo naše drzave.

Sledstveno ovome, FK Partizan će podneti prijave Etičkom odboru UEFA, Etičkoj komisiji FSS i, najzad, policijskim i organima pravosuđa Republike Srbije„, piše u saopštenju Partizana.

(Mediji)

 

Share this post: