HAPŠENJE na groblju: Na pomenu ubijenoj Jeleni KRSMANOVIĆ policija privela nepoznatog mladića!

Ubijena

foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Policija je oko 12.30 sati privela nepoznatog mladića u belom dresu koji je došao na borčansko groblje Zbeg na kom su porodica i prijatelji davali četrdesetodnevni pomen stravično ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović.

Kako je ranije javio reporter „Blica“ na pomen na groblju je prvi stigao upravo taj nepoznati mladić u belom dresu. Dok je čekao da pristigne porodica on je zapalio sveću za Jelenu.

Nakon njega na groblje je stigla Jelenina majka, a nešto kasnije pevačicin suprug Zoran Marjanović sa ostatkom porodice.

Ubrzo nakon što su se svi okupili prijatelji i porodica ubijene Jelene shvatili su da niko ne poznaje nepoznatog mladića koji je došao na pomen.

Jedan od prijatelja porodice Marjanović prišao je novinarima na groblju i od njih tražio da fotografišu nepoznatog mladića jer ga niko ne prepoznaje i ne zna ko je on.

Premijer Vučić je danas odgovarajući na pitanja novinara o ubistvu pevačice Jelene Marjanović rekao:

„Koliko sam obavešten ubica nije dolazio na njen grob i očekujem da će ubica uskoro biti otkriven“.

– Molim vas slikajte onog mladića u belom dresu. Niko ne zna ko je on, ni Zoran, ni Jelenina majka, a prišao joj je i pozdravio se sa njom – rekao je on reporteru „Blica“.

Porodica je nakon toga pozvala policiju i na groblje su stigla dva inspektora koja rade na ovom slučaju kako bi utvrdili ko je mladić.

Nepoznati mladić okrenuo se ka novinarima na groblju nakon pomena i rekao: „Takvu osobu izgubiti, to je strašno…“

Kada je porodica krenula sa groblja, policajci su prišli mladiću u belom dresu i nakon kraćeg razgovora ga priveli u policijsku stanicu na ispitivanje.

(Blic)

Share this post: