HDZ-ovac izašao iz zatvora posle tri godine: Dosta je bilo, povlačim se…(VIDEO)

sanader ivo hrvatska hdz zatvor

Politiku neću da komentarišem, to je završena stvar. Prema meni su bili korektni u zatvoru, bio sam i u Salcburgu i ovi naši poštuju standarde – rekao je Ivo Sanader.

Bivši šef HDZ-a i premijer Hrvatske Ivo Sanader, nakon što je izašao na slobodu posle tri godinezatvora, rekao je da je osećaj na slobodi izvanredan i zahvalio se svima koji su mu pružali podršku sve ovo vreme.

Vi znate da sam ja bio predsednik vlade Hrvatske koja je ušla u Evropsku uniju i NATO i bio sam siguran da smo ostvarili najviše standarde – poručio je on nakon izlaska iz Remetinca.

Ipak, nije želeo da komentariše politiku.

Politiku neću da komentarišem, to je završena stvar. Prema meni su bili korektni u zatvoru, bio sam i u Salcburgu i ovi naši poštuju standarde – rekao je Sanader pa dodao:

– Stojim iza svega onoga što sam rekao u sudnici. U to vreme, kada sam dao ostavku, rekao sam da stranci ne ide dobro i da ćemo izgubiti izbore i to se dogodilo.

Najavio sam da ću se jače angažovati u stranci, sazvano je Predsedništvo i izbačen sam iz stranke. Kosor je nazvala Bajića i zatražila moj kazneni progon.

Na kraju  je poručio da nema nikakvih političkih ambicija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Index.hr)

 

Share this post: