ITALIJA ŠOKIRANA SILOVANJEM DOKTORKE: Mišićavi drvoseča držao je zatočenu u bolnici i satima zlostavljao!

Italijanski zvaničnici založili su se za povećanje broja policijskih patrola u toj zemlji i nove, strože zakone posle niza silovanja širom Italije.

Pedesetjednogodišnju doktorku silovao je 26-godišnji muškarac kod koje je došao da bi mu bila ukazana pomoć u ranim jutranjim satima na Siciliji.

Doktorka je prebačena u drugu bolnicu dok je još bila u stanju šoka nakon što je napadnuta u 2:30 časova ujutru u gradu Trekastanji kod Katanje.

Jedan čovek čuo je kako doktorka vrišti i doziva policiju, koja jenakon njegovog poziva uhapsila silovatelja na licu mesta, preneli su lokalni mediji.

Veruje se da je zlostavljanje trajalo nekoliko sati, i da je nasilnik razbio telefon koji se nalazio u operacionoj sali i dugme za hitne slučajeve kojim se poziva policija, piše list „La Sicilija“.

Njegov šef i vlasnik lokalnog bara rekao je da je nasilnik pio, ali da se nije ponašao asocijlano.

Gradonačelnik Trekastanji izjavio je da su socijalne službe u prošlosti obavezale muškarca da se podvgne psihijatrijskom tretmanu.

– Čovek koji je odgovoran za ovu uvredljivu i nečovečnu radnju uhapšen je i nadam se da će dobiti odgovarajuću kaznu. Jasno je da ne možemo da kompromitujemo određene stvari – rekla je ministarka zdravlja Beatirs Lorencin.

Prema prvoj rekonstrukciji događaja, doktorka je silovana nekoliko puta u razmaku od 2-3 sata.

Italijnski list „Korijera dela sera“ piše da je nasilnik Alfio Kardilo drvoseča, i da su pregledom njegovog profila na Fejsbuku zaključili da voli bodibilding. Takođe, i da je narcis koji svakodnevno objavljuje fotografije svog tela sa naglaskom na mišićima.

(Mediji)

Share this post: