Iznenadili ih: Hapšenje narko dilera u Novom Pazaru i Novom Sadu (VIDEO)

srbija specijalna policija specijalci

Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je snimke hapšenja dvojice dilera droge za koje je ministar Nebojša Stefanović rekao da su najveći u Srbiji.

Stefanović je rekao da su u akciji u kojoj je uhapšen narko-bos M.T. iz Novog Pazara, uhapšene još četiri osobe iz tog grada i iz Tutina.

Ministar je naveo da je policija jutros ušla u prostorije i stanove koje su koristili na teritoriji ta dva grada, kao i da se sumnjiče da su godinama krijumčarili heroin iz Turske na teritoriji Srbije i zapadne Evrope.

Stefanović je rekao da je policija u poslednja četiri meseca zaplenila 13 kilograma heroina od te kriminalne grupe, a da su kroz tu akciju otkriveni organizatori i vrh piramide krijumčarenja droge.

On je naveo da je kod uhapšenih nađeno automatsko oružje, a da se pretres nastavlja.

Ministar je rekao da je u jednoj od akcija, u Novom Sadu, u saradnji sa Tužilaštvom za organzovani kriminal i BIA, uhapšen M.N. za koga je rekao da je jedan od najvećih krijumčara u Srbiji, sa još tri osobe.

Kako je naveo, oni su nudili novac svedoku saradniku da promeni iskaz u sudskom postupku koji se vodi protiv M.N. zbog krijumčarenja oko 200 kilograma narkotika.

(Srbija Danas)

Share this post: