Izvor iz istrage tvrdi: Zoran Marjanović nema veze s ubistvom svoje supruge Jelene!

Ubijena

foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Iako nam je Marjanović bio najsumnjiviji, nemamo dokaze protiv njega, dok se umešanost ostalih članova porodice ispituje, kaže izvor iz istrage.

Zoran Marjanović nema veze s ubistvom svoje supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), dok se eventualna umešanost ostalih članova porodice još ispituje, rezultat je dosadašnje istrage, koju više od mesec dana posle brutalnog ubistva pevačice u Borči vodi beogradska policija, saznaje Kurir.

Naš sagovornik iz istrage priznaje da im je Zoran Marjanović odmah posle ubistva bio najsumnjiviji, ali da rezultati istrage i prikupljeni dokazi nisu bili dovoljni da reaguje i tužilaštvo.

– Tokom prvih dana istrage sve indicije su ukazivale na to da je muž u vrhu osumnjičenih. Međutim, kako smo dalje radili na ovom slučaju, novi dokazi su, na neki način, išli njemu u prilog. Saslušali smo mnogo svedoka koji su govorili o kretanju muža, pregledali smo snimke sa sigurnosnih kamera, od ulice u kojoj živi, pa sve kuda je prolazio. I to od prepodnevnih sati u subotu 2. aprila, kad su Zoran, mala Jana i Jelena, koja je vozila automobil, izašli iz kuće ka nasipu, pa do njegovog privođenja sledećeg dana kad je pronađeno njeno telo, kao i posle puštanja iz dvodnevnog zadržavanja u policiji – priča sagovornik Kurira i dodaje:

– Na osnovu snimaka i izjava svih svedoka Zorana smo, barem zasad, skinuli s liste osoba koje bi mogle da se dovedu u vezu s ubistvom. Tužilaštvo nije reagovalo jer sve što smo imali nije bilo dovoljno za njihovu reakciju i eventualno podizanje optužnice.

S druge strane, policija i dalje sumnja da neko iz porodice Marjanović nešto krije u vezo ovog zločina.

– Najmanje dva člana porodice i dalje su predmet naše istrage. Ispitujemo njihovu eventualnu umešanost u ovaj zločin. Da li ju je neko od njih ubio, sakrio nešto što zna, nekoga štiti, pa čak i naručio njenu likvidaciju, to još utvrđujemo. Ali sve indicije govore da je neko njoj blizak na neki način umešan u ubistvo i da je ono definitivno bilo planirano – tvrdi naš izvor.

Kako saznajemo, obdukcioni nalaz je završen.

– Nalaz je bio gotov još prošle nedelje, ali smo čekali još neke dodatne analize koje su od nas tražili da uradimo. I one su završene, tako da ćemo kompletan obdukcioni nalaz za dan-dva dostaviti nadležnom tužilaštvu – kaže za Kurir izvor iz Instituta za sudsku medicinu.

Rezultat
DVA MUŠKA DNK S TRENERKE

S donjeg dela trenerke Jelene Krsmanović Marjanović pronađena su dva različita DNK.
– Ono što je zasad utvrđeno jeste da su oba muška, ali da ih još ih nismo identifikovali – kaže naš sagovornik iz istrage.

ALIBI ZA 2. APRIL

Zoranovo kretanjena dan ubistva
– Zoran s Jelenom i ćerkom Janom krenuo na nasip
– Jelena je vozila njihova kola
– Pregledani snimci njegovog kretanja od kuće do nasipa
– Pregledani snimci njegovog kretanja 2. i 3. aprila
– Svi saslušani građani svedočili u njegovu korist gde je bio u vreme zločina
– Nema materijalnih dokaza koji ga povezuju sa zločinom
– Policija nije saznala ništa da bi ga osumnjičila za ubistvo

(Kurir)

Share this post: