KATOLICI OVO NISU OČEKIVALI: PAPA FRANJA ŠOKIRAO CEO SVET!

Papa Franja je ove nedelje ponovo izrazio svoje uverenje da predsednik Tramp “nije hrišćanin“ – a zatim šokirao katolike širom sveta tako što je održao islamsku molitvu i čitao Kuran u Vatikanu.

Učenja i molitva su usledili nakon što se papa Franja sastao sa predsednikom Izraela Šimonom Peresom i predsednikom Palestine Mahmudom Abasom u Vatikanu, okupljanje koje osmišljeno kako bi se promovisao mir na Bliskom istoku.

Portparol Svete stolice je rekao da su molitve trebale da budu “pauza u politici“. Papa je rekao da se nada da će međuverske molitve podstaći mir posebno između Izraelaca i Palestinaca.

Vatikan je takođe emitovao direktan prenos ovog događaja za gledaoce širom sveta.

Hrišćanni su istakli da je papina odluka da proglasi Bibliju i Kuran istim, i dozvoli islamsku molitvu u Vatikanu u direktnoj suprotnosti sa biblijskim učenjem.

“Isus mu reče, Ja sam put i istina i život. Niko ne dolazi k Ocu osim preko mene. Ako me znaš, onda ćeš takođe znati i mog Oca.“ Jovan 14: 6-7

Katolička crkva, pod liberalnim papom Franjom, izvodi još jedan strašan zaokret.

Omogućavajući obožavanje drugog boga pod maskom “liberalne tolerancije“ direktno je u suprotnosti sa Božijom rečju.

Pokušaj asporbovanja paganske religije – najveće religije protiv Hrista na kugli zemaljskoj – direktan je šamar Bogu, njegovom Sinu, i vernim hrišćanima širom sveta.

(Webtribune.rs)

Share this post: