KUKAM, PREKLINJEM I MOLIM VUČIĆA, NEMA NAM SPASA! Baka Jovana živi u selu odsečenom od Srbije, OVO JE NJENA TUŽNA REALNOST!

Znam ako nas čune valjda da će pomoći, ovim njegovim ništa ne verujem, dođoše nam glave – jada se Jovana Dumić.

Selo Gornji Goračići u prijepoljskoj opštini već četvrti dan je bez struje, a Jovanka Dumić kaže da njihovo zapomaganje niko ne čuje.

– Nema nama spasa jer smo bez struje i puta. Danas je četvrti dan kako struje nemamo a kad smo je imali to je samo jedna faza.

Sve je popadalo, kačimo glavama za žice a sve što imamo od uređaja je ili crklo ili neupotrebljivo. Sad nam kažu nema puta nema kuda da se priže a uradili bi, lažu i varaju ovaj nesrečni narod.

Rupe za bandere smo iskopali skoro će dve godine pola se zarušilo a gde smo izbetonirali stubove niko žice da prebaci. Nema puta nema struje, nema ni presednika opštine.

Dve godine, od izbora ovde u naš kraj nije zakoračio. Njih ni na telefon ne možeš dobiti. Proletos nam komšija umalo ne umre, bio je teško ranjen – vo ga povredio.

Na rukama i zapregom smo ga nosili i vukli do saniteta koji je čekao na asfaltu jer u selo se nemože lako ni traktorom.

Kamion šodera da poravnaju rupe nam nisu doterali. Samo su obećavali. Javila se neka Bojović iz opštine i kaže stigle su parice, sad će se uraditi, ali ni traga ni glasa od nje i tih parica.

Kome više verovati, sve lažov do lažova, ja vam jamčim takvi su nam decu od kuće oterali. Zato kukam, preklinjem i molim Vučića ako Boga zna da nam pomogne.

Znam ako nas čune valjda da će pomoći, ovim njegovim ništa ne verujem, dođoše nam glave – izjadala se Jovana Dumić, meštanka sela Gornji Goračići redakciji Glasa zapadne Srbije, preklinjući da javnost čuje njen vapaj.

(Mediji)

Share this post: