KUSTA POKLOPIO DEPARDJEA: „Nema pintera koji bi mogao da zapuši sve rupe na koje curi mešina jedna!“

kusturica

Emir Kusturica nije prećutao uvrede koje je na festivalu u Veneciji na njegov račun izneo glumac Žearad Depardje, između ostalog nazivajući ga „iskonstruisanim lažovom“ i „užasnim likom“ koga svi Srbi preziru.

– Zamislite kada bih ja rekao za Depardjea da je raspadnuti alkoholičar, prevarant koji je zbog poreskih olaškica a ne iz ljubavi prema ruskoj kulturi, uzeo ruski pasoš, da je nemoralna drtina koja ne može da izdrži istinu kako Rusi vole moje filmove i muziku koju sviram, kao ostalom i Francuzi – rekao je srpski reditelj.

Depardje je kazao na Mostri da je apsurd što jedna takva lepotica kao što je Monika Beluča, koja igra glavnu ulogu u Kustinom filmu „Na mlečnom putu“ pristala da radi sa Kusturicom.

– Zamislite kada bih ja za Depardjea rekao da se od dopadljivog mladića pretvorio u bačvu i da nema pintera koji bi mogao da zapuši sve rupe na koje curi mešina jedna, da je umesto pišanja, u prvoj klasi „Er Fransa“ upravo iza sebe ostavio go*no, kleptoman jedan koji svoje radničko poreklo potvrđuje tako što glasa za Sarkozija a kada završi reklamu za špagete krade posuđe od rekvizitera – odgovorio je Kusturica na uvrede francuskog glumca u tekstu objavljenom na portalu „Iskra“.

(Blic)

Share this post: