MARJANOVIĆI U POLICIJI: Sumnjive izjave muža i svekra ubijene Jelene Marjanović!

foto: telegraf

foto: telegraf

Vladimir i Zoran Marjanović, svekar i muž ubijene pevačice Jelene Krsmanović, ponovo su bili u Upravi policije u Beogradu.

Zorana i Vladimira Marjanovića novinari su zatekli malo posle 10 sati kako ulaze u Upravu policije.

Oni su svoj automobil, metalik sivi „mercedes“, ostavili na MUP-ovom parkingu zaplenjenih automobila, a potom ušli u zgradu u Ulici despota Stefana.

Marjanovići su se u policiji zadržali nešto duže od sat vremena.

Zoran Marjanović tvrdi da je povod njihovog ponovnog odlaska u policiju bilo preuzimanje stvari koje su im policajci krajem aprila odneli iz porodične kuće na ispitivanje.

– Otišli smo po još neke stvari koje su ostale u policiji.

Ni sa kim nisam pričao o istrazi Jeleninog ubistva, niti kako ona teče. Ne mešam se u rad policije, ali ono što sam primetio jeste da na rešavanju Jeleninog ubistva inspektori rade kao prvog dana – rekao je Zoran Marjanović ističući da ni on, ni njegov otac Vladimir nisu ponovo saslušani.

Marjanovićima je policija krajem aprila iz porodične kuće odnela kutiju sa strelama i samostrel, tepih, mušku kožnu jaknu i nekoliko crnih kesa punih stvari.

Predmeti su odneti na biološku analizu kako bi se utvrdili eventualni tragovi koji bi pomogli u istrazi i odveli do ubice Jelene Krsmanović.

Od ubistva Jelene Krsmanović prošlo je pet meseci. NJeno telo pronađeno je 3. aprila u kanalu, pored nasipa u naselju Crvenka u Borči, dan nakon što je njen nestanak prijavio muž Zoran.

On je prijavio da je Jelena otišla na trčanje na nasipu, dok se on igrao sa njihovom petogodišnjom ćerkicom. Jelena se nikad nije vratila sa trčanja, a njeno telo nađeno je sa više teških povreda glave, od kojih je preminula.

Ubistvo pevačice podiglo je Srbiju na noge, ispitani su skoro svi meštani Crvenke i Borče, među kojima su i svi članovi porodice Marjanović.

Marjanovići su u više navrata bili i poligrafski ispitivani. Međutim, ubica još nije pronađen.

(Blic)

Share this post: