Muškarac s kapuljačom i fantomkom na glavi pokušao na silu da uđe u kuću ubijene pevačice?!

Zločin

foto: Printscreen FB

Deset dana posle sahrane Jelene Krsmanović Marjanović, muškarac s kapuljačom i fantomkom na glavi pokušao je na silu da uđe u kuću ubijene pevačice, saznaje Kurir.

Tu informaciju potvrdio je i suprug ubijene pevačice Zoran Marjanović, koji kaže da je nepoznati muškarac trčao preko betonske zajedničke ograde Marjanovića i njihovih komšija.

Prema njegovim rečima, nepoznatog muškarca najpre su primetili psi, a Marjanovićev vučjak počeo je da laje, kao i pas komšinice.

– Čoveka je najpre ugledala naša komšinica, i to u trenutku kad je gađao njenog psa, a zatim je pobegao. U tom trenutku u našem dvorištu bio je moj sin Uroš s društvom i nekim našim prijateljima.

Niko od njih ga nije video, te ne znamo o kome je reč – kaže Zoran i dodaje da slučaj nije prijavio policiji jer taj čovek zapravo nije ušao u dvorište i da njemu nije poznato da li je reč o slučajnosti ili pokušaju provale.

Zoran Marjanović u razgovoru za Kurir se osvrnuo i na hapšenje Nikole Marijokovića na parastosu njegovoj supruzi.

–  Protiv njega zaista nemam ništa. Zabrinula me je njegova opsesija mojom ženom. Brine me i njegova izjava da me mrzi. Ispričao je da me mrzi zato što nisam uspeo da sačuvam suprugu. Da sam mogao, život bih dao da sačuvam Jecu i da ona danas bude uz naše dete – ispričao je suprug zverski ubijene pevačice.

Sagovornik Kurira objašnjava da je čuo da je Nikola Marijoković odlazio i na grob sina kompozitorke Marine Tucaković.

– Čuo sam i da je tamo nosio piksle i šoljice. Mislim da je taj muškarac na neki način izgubljen i da treba da potraži svoj identitet – kaže Marjanović.

MARIJOKOVIĆA VRATILI NA POSAO

Nikola Marijoković je nakon saslušanja izjavio da je saznao da je dobio otkaz. Međutim, juče je u izjavi za Kurir naveo da mu je u firmi u kojoj je radio produžen ugovor za još mesec dana.- Produžili su mi ugovor još 30 dana. Ne znam šta će nakon toga biti. Znam samo da ne smem da ostanem bez posla – rekao je Nikola. Pojava Nikole Marijokovića izazvala je pravu pometnju na groblju Zbeg u Borči.

Nakon parastosa Jeleni Krsmanović on je uhapšen i odveden u MUP na poligrafsko ispitivanje.

(Kurir)

Share this post: