OBAVEŠTAJCI OTKRILI PAKLENI PLAN ZA KOSOVO: Šiptari i Amerikanci spremaju pokolj Srba!

Specijalna policija

Albanci uz pomoć svojih lobija u inostranstvu imaju spreman plan da na severu Kosova, ali i na jugu Srbije, sprovedu novo etničko čišćenje.

Obaveštajni podaci ukazuju na to da Albanci s Kosova uveliko spremaju nasilne akcije protiv Srba, a za ostvarenje krvavog pira čeka se samo pobeda velike zaštitnice albanskih interesa Hilari Klinton na predsedničkim izborima u Americi, otkriva izvor iz bezbednosnih struktura.

– Albanci su sve resurse, pre svega finansije, bacili na demokratskog kandidata i svi obaveštajni podaci upozoravaju da se, pre svega na Kosovu, može dogoditi još jedno etničko čišćenje Srba.

Svakodnevno pratimo situaciju.

Proveravamo ekstremna delovanja koja mogu da ugroze stabilnost i bezbednost naših građana i države.

Primetno je da su ova delovanja sve ozbiljnija kako se bliži novembar, kad se očekuje kraj izbornog procesa u SAD – otkriva izvor iz bezbednosno-obaveštajnih struktura i dodaje da, na osnovu dobijenih informacija, desničarske šiptarske organizacije, ali i pojedinci, planiraju da očiste pre svega sever Kosova.

On upozorava da bi prvi na udaru mogli da se nađu Srbi povratnici, kako na severu Kosova tako i u enklavama.

– Osim ovoga, meta bi mogli da budu Srbi povratnici u opštinama Klina i Peć, a eskalacija nasilja vrlo lako bi mogla da se prelije i na jug Srbije. O svim saznanjima redovno obaveštavamo najviši državni vrh.

Redovno se prati situacija kako bismo zaštitili sve naše građane.

Prema saznanjima kojima raspolažemo, veća količina odužja, ali i novca, nedavno je preko Albanije ušla na teritoriju Kosov.

Finansijeri su šiptarski lobiji širom sveta, ali pre svega iz SAD, koji i materijalno pomažu predsedničku kampanju Hilari Klinton.

(Kurir)

Share this post: