ONA SE IZJASNILA: Evo šta Zorana Mihajlović misli o novom premijeru!

premijer

Tanjug, file

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da novi premijer mora da ima strast, energiju i volju da u svakom sektoru uradi što više može.

Mihajlović je izjavila da će se o novom premijeru Srbije razgovarati tek posle predsedničkih izbora.

– Vlada mora da nastavi svoj posao, a o tome ko će biti na njenom čelu razgovaraćemo posle izbora – rekla je Mihajlović gostujući na RTS-u i dodala da je za Srbiju najvažnije i da nastavi da radi na očuvanju stabilnosti jer je to ono po čemu se izdvaja u celom regionu.

Upitana da li premijer može biti neko od koalicionih partnera Mihajlović je navela da je važno da ta osoba uz strast, energiju i volju želi da nastavi ceo put koji je vlada započela, bez obzira što je nailazila na kritike vlasti.

– Mi smo zemlja koja ima političku stabilnosti i to je ono što moramo da sašuvamo – rekla je ona i podsetila da joj to svi investitori sa kojima razgovara navode kao veoma važno.

Mihajlović je ocenila da predsednička kampanja, koja počinje sutra, neće biti laka ni jednostavna iako veruje da će kandidat Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pobediti.

– Kampanja neće biti laka ništa neće biti jednostavno, verujem da će kandidat naše strake, koga podržava i (predsednik Srbije) Tomislav Nikolić i koalicioni partneri i očekujem ubedljivu pobedu – rekla je Mihajlović.

(Alo.rs)

Share this post: