OVAJ SNIMAK IZAZVAO JE HAOS NA ZAPADU: Putine, šta je ovo, „naučnik koji se teleportuje“ ?! (VIDEO)?!

Da li Vladimir Putin razvija naučno-fantastičnu tehnologiju? (Foto: Jutjub)

Da li Vladimir Putin razvija naučno-fantastičnu tehnologiju? (Foto: Jutjub)

Da li Vladimir Putin razvija naučno-fantastičnu tehnologiju, pitaju se britanski mediji koji objavljuju snimak na kom se vidi „naučnik koji se teleportuje“ na putu punom automobila.

Na, kako ga nazivaju, jezivom snimku, vidi se čovek obučen u odeću koja podseća na onu koju naučnici nose u laboratorijama i teleportuje se na putu – što podgreva tvrdnje da je Putin razvio tehnologiju znanu samo u naučno-fantastičnim filmovima.

Na spornom snimku vidi se kamion koji na putu pokušava da izbegne ovu „bizarnu pojavu“.

Muškarac u mantilu nastavlja svojim putem potpuno nesvestan da je upravo mogao da bude žrtva nesreće.

Neki ljudi, piše danas „Dejli star“, ovaj video smatraju dokazom da Rusija razvija futurističku tehnologiju zahvaljujući kojoj će naučna fantastika postati stvarnost.

Incident sa snimka navodno se dogodio još 2012, ali se od nedavno često vrti na Jutjubu.

Neki sada tvrde i da je Putin uspeo da napravi uređaje za teleportovanje, pošto je odobrio značajna sredstva za ravoj tehnologije u junu.

Ako se pokaže da su Rusi napravili sprave za teleportovanje, to se, ocenjuje „Dejli star“ dešava u pravom trenutku, pošto je nedavno, početkom ove nedelje, jedan ruski televizijski kanal upozorio Ruse da se spreme za mogući nuklearni napad SAD.

Svu šalu na stranu, podsećamo da se u Rusiji održava vežba civilne zaštite koju je pokrenulo ministarstvo za vanredne situacije širom zemlje učestvovati 40 miliona ljudi.

Pogledajte video:

(Mondo)

Share this post: