OVK PRETI BOMBAŠKIM NAPADOM! Šiptarski teroristi spremaju krvoproliće na KOSOVU!

aksh kosovo teroristi

Oslobodilačka vojska Kosova (OVK) mogla bi uskoro da izvede teroristički napad.

Napad je najavljen na fejsbuj stranici jednog od osnivača ove terorističke grupe Muje Krasnićija koji je ubijen 1998. godine.

Na ovoj stranici objavljene su fotografije maskiranih i naoružanih muškaraca u paravojnim uniformama a u opisu slike se navodi da je reč o pripadnicima specijalne jedinice 113. brigade OVK iz Drenice.

– Objavićemo imena svih aktivnih pripadnika ove specijalne jedinice OVK iz Drenice. Tu će početi prvi udarac. Očekujte bombu 21. avgusta kada će imena biti objavljena – stoji u statusu koji je lajkovalo preko šesnaest hiljada ljudi.

Kako Informer.rs saznaje od izvora bliskog Kosovskoj policiji, fotografije su nastale tokom treninga u selu Obrinje.

– Taj predeo je idealan za kampove i treninge. To ljudi u kojima još uvek žive ideje OVK odlično znaju i veoma često idu tamo i obavljaju treninge. Nekoliko puta smo ih tu zaticali ali tada nisu bili maskirani i nisu imali oružje kod sebe tako da nismo imali osnova da podnosimo prijave – kaže naš izvor.

Anel Grbović/facebook

Administrator fejsbuk stranice teroriste Muje Krasnićija, kojeg su jugoslovenske snage likvidirale tokom 1998. godine kada je pokušavao da prikrijumčari oružje na Kosovo, navodi da je OVK aktivan u svim selima u Drenici.

– Prva imena koja ćemo objaviti su iz mesne zajednice Dobra Voda, gde je rođen naš komandant Muje Krasnići.

Upravo tu će početi prvi udarac. Sela koja su u okviru mesne zajednice Drenica su: Dobra Voda, Čabič, Zabrđe, Riđevo, Glareva, Dobri do, Štarica, Sićevo i Jašanica – piše na fejsbuk stranici koja obiluje fotografijama naoružanih terorista koji nose uniforme zločinačke OVK.

Pre četiri meseca objavljen je proglas terorističke grupe Albanske nacionalne armije koji je pročitan tokom njihovog treninga u južnoj Mitrovici.

Dopisom su pozvali „svoje borce da se udruže i nastave rad na zaštiti nacionalnih interesa. ANA je tada tvrdila da se njihovi pripadnici nalaze u Preševskoj dolini, Albaniji, Makedoniji i na Kosovu.

(Informer)

Share this post: