PENTAGON UŽASNUT – SVE SE DESILO KAO NA FILMU! Tajno rusko oružje odvelo američke brodove na kopno!

Zapad je u šoku od vesti o tome da je Rusija izvršila ispitivanja svog najnovijeg sajber oružja (upravo baš) na brodovima SAD.

Kako su odmah izvestile i britanske i američke novine, 22. juna došlo je do neobičnog incidenta u Crnom Moru, kada je odjednom nekoliko desetina američkih brodova ustanovilo da im navigacioni sistemi GPS daju netačne podatke o položaju na kome se nalaze.

Na jednom od brodova američke ratne mornarice je, sudeći po njegovom navigacionom sistemu GPS, ustanovljeno da se lađa nalazi na kopnu, 32 kilometra udaljena od mora – kod mesta Gelendžik.

Ove nepravilnosti primećene su i na još 30 amerskih brodova, koji su se nalazili nedaleko od ruskih obala.

Interesantan je fakt i to da se upravo u to vreme nedaleko od tog mesta, u zoni odgovornosti NATO, nalazila i grupacija brodova Ratne mornarice Rusije.

Izveštaj o neshvatljivim greškama u radu elektronskih sistema odmah je poslat u vojnu komandu SAD.

U vezi toga pojavila se verzija da je Rusija isprobavala nepoznato sajber-oružje, koje neprijatelju onemogućava da održava kurs plovidbe brodova i koje ometa navigaciju i daje pogrešne podatke o brodovima koji se nalaze u blizini.

Sve ovo samo upozorava da će od sada piloti NATO morati da budu veoma oprezni tokom letova, jer njihovi navigacioni sistemi GPS moguda ih odvedu sasvim negde drugde nego gde su nameravali da dođu radi izvršenja borbenih zadataka ili obuke.

Takođe će morati da paze i kad budu puštali rakete – jer se isti sistemi koriste i za njihovo navođenje…

(Vaseljenska TV)

Share this post: