Pomoćnik ministra pravde Srbije Čedomir Backović, uhvaćen u UKRADENOM AUTOMOBILU KOJI JE VLASNIŠTVO VLADE REPUBLIKE SRBIJE!

Backoviću su policajci objasnili da je “škoda” ukradena najvjerovatnije u Nemačkoj ili u Francuskoj, ali da će im trebati više vremena da utvrde kako je dospela u Srbiju.

Pomoćniku ministra pravde Srbije Čedomiru Backoviću, slovenačka policija je prilikom povratka iz Italije oduzela službeni automobil “škodu superb”, jer je prilikom rutinske kontrole utvrđeno da je ukraden!

Backović nije imao pojma o porijeklu automobila koji mu je dat na korištenje.

“Pomoćnik ministarke pravde Nele Kuburović je na putu do Italije bez problema prošao kroz Hrvatsku i Sloveniju.

U povratku iz Italije zaustavila ga je slovenačka policija prilikom rutinske kontrole i zatražila dokumenta na proveru.

Backović je uredno pokazao vozačke isprave i pasoš, ali su policajci iznenada insistirali da detaljnoj provjeri vozila”.

Prema istim tvrdnjama, ispostavilo se da je automobil ukraden u inostranstvu, zbog čega mu je odmah oduzet.

Dalje se navodi da su mu policajci objasnili da je “škoda” ukradena najvjerovatnije u Nemačkoj ili u Francuskoj, ali da će im trebati više vremena da utvrde kako je dospela u Srbiju.

Čedomir Backović, prema izvorima lista, nije imao ličnih neprijatnosti i posle svega se bez problema vratio u Beograd.

“Backović je odmah pozvao ambasadu Srbije u Sloveniji i od njih zatražio pomoć. Odmah mu je poslat vozač, koji ga je bez ikakvih peripetija vratio u Beograd.

Očekuje se da automobil bude vraćen Vladi Srbije, jer je u Srbiji prošao sve neophodne provere i tek nakon toga dat na korišćenje Ministarstvu pravde”.

(Agencije)

Share this post: