PRISLUŠKIVANI RAZGOVORI MARJANOVIĆA: Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zaje*ali!

foto: telegraf

foto: telegraf

Vladimir Marjanović, svekar ubijene „zvezde Granda“ Jelene Marjanović, posle saslušanja u policiji prošlog utorka rekao je supruzi Zorici da su njih dvoje uspeli da prevare inspektore i da im sada više niko ništa ne može!

Policajci iz stanice „29. novembar“, koji su prisluškivali razgovor Marjanovića na parkiralištu ispred zgrade MUP, tvrde da je Vladimir doslovce rekao svojoj ženi:

„Zorice, mislim da smo se izvukli! Sve smo ih zaje*ali.“

Kako saznaje Informer, Marjanovići su se i neposredno pre saslušanja, u hodniku zgrade, neprekidno dogovarali šta će reći inspektorima, a Vladimir je bukvalno diktirao Zorici kako da odgovori na koje pitanje.

Glasno pričali

Prema rečima sagovornika Informera iz stanice „29. novembar“, Vladimir i Zorica Marjanović su pre i posle saslušanja bili toliko uzbuđeni da uopšte nisu obraćali pažnju na prisustvo policajaca, već su veoma glasno razgovarali i gestikulirali.

– Marjanovići su došli u policiju veoma nervozni i prilično zabrinuti. Dok su čekali da ih pozovu na saslušanje, Vladimir je u hodniku davao detaljna uputstva supruzi kako da odgovara na pitanja inspektora. Bili su to saveti tipa: „Kada te pitaju ovo, ti im onda kažeš ono.“

Govorio joj je šta sme, a šta ne sme da kaže o svom odnosu sa Jelenom i koje detalje može da otkriva o poslu kojim se bavi. Delovali su kao neko ko je uhvaćen i zamku i ko se panično plaši da će biti otkriven – kaže izvor iz policije.

Međutim, posle dvočasovnog saslušanja Vladimir i Zorica su izašli u potpuno drugačijem raspoloženju.

– Izašli su daleko manje nervozni, čak bi se moglo reći da su delovali veoma zadovoljno. Kada su sišli dole do svojih kola, kolege koje su stajale na parkingu prisluškivale su njihov razgovor.

Oni kažu da je Vladimir sve vreme govorio Zorici da je bila dobra i da je na sva pitanja odgovorila kako treba.

U jednom trenutku, dok je otvarao vrata automobila, doslovce je rekao: „Zorice, mislim da smo se izvukli. Sve smo ih zaje*ali.

“ Bili su potpuno euforični, uopšte nisu obraćali pažnju ko im je u blizini, niti da li neko može da ih čuje… Potom su ušli u svoj „mercedes“ i odjurili kući u Borču – dodaje sagovornik.

Traži se dokaz

Inspektorima koji rade na ovom slučaju razgovor Vladimira i Zorice Marjanović posle saslušanja prošlog utorka samo je učvrstio uverenje da ova porodica i te kako ima veze sa Jeleninim ubistvom.

– Više nema gotovo nikakve dileme da Marjanovići znaju neke detalje vezane za Jelenino ubistvo. Pitanje je samo da li su umešani aktivno ili pasivno, da li su i sami učestvovali ili jednostavno iz nekog razloga, straha ili ucene, kriju ubicu i motive zločina.
Ipak, za sve ove tvrdnje nemamo još nikakav materijalni dokaz i dok ga ne pronađemo, ne možemo ništa zvanično da tvrdimo. Istraga se nastavlja i neće se prekidati sve dok ubica ne bude priveden pravdi – kaže izvor Informera iz ove komplikovane istrage.

Borču nadgleda i Žandarmerija

Naselje Crvenku, nasip i sam centar Borče već mesec dana obilaze inspektori u civilu, ali i ekipe Žandarmerije. Kako bi što pre došli do materijalnog dokaza i uhvatili ubicu, svakodnevno „češljaju“ ulice, ispituju meštane, privode problematične stanovnike Borče.

Novinari su primetili ekipu Žandarmerije koja je kružila ulicama nadomak nasipa i pretresala i proveravala sve „sumnjive“ tipove.

– Pored uobičajenih provera po beogradskim naseljima, u Borči smo povećali nadzor, ne bismo li što pre došli do krunskih dokaza – rekao je izvor upućen u istragu.

(Informer)

Share this post: