ŠEŠELJ OZBILJNO OPTUŽIO ZORANU MIHAJLOVIĆ: Da li će neko ikada odgovarati za bilo koju aferu u ovoj državi! (VIDEO)

Zorana-Mihajlovic-660

Vojislav Šešelj lider Radikalne stranke još jednom je u Skupštini dominirao podacima i informacijama koje bukvalno miniraju ministarku Zoranu Mihajlović.

Vojislav Šešelj je još jednom izašao pred poslanike sa novim podacima o radu ministarke Zorane Mihajlović i u jednom trenutku čak zatražio da bude uhapšena i procesuirana.

„Svetska banka uzima 2% kamate i one odlučuju ko će biti izvođači! Onda nam se desi da firme na brzinu dobiju ovakve tendere i propadnu, i šta onda?

Zorana Mihajlović ima misiju, što je Srbiji gore, to je njenim šefovima bolje! Zato je hoće za predsednika, ali to nije problem. Ja ću je zbrisati u drugom krugu, kao i Maja“, nasmejao je Šešelj prisutne.

Govorio je Šešelj i o firmi iz Azerbejdžana i lažima Zorane Mihajlović.

„Veliki kamioni ne mogu da prolaze zbog 30 centimetra, a zašto je to izmišljeno? Jednostavno ona želi da prikaže azerbejdžansku firmu kao nesposobnu, a pogotovo želi da uništi domaću srpsku firmu „Planum“ koja dovlači mašinu iz Rusije da struže put ili tavanicu tunela bez ikakve potrebe“, rekao je Šešelj.

Govoreći o uništavanju firmi u Srbiji Vojislav Šešelj se ponovo dotakao Zorana Đinđića.

„Sa svojim pajtosom Čumetom registrova firmu na železničkoj stanici u Beču! Ta firma je dobila da asfaltira celu Srbiju! Zato je došlo do sukoba između dva tada najveća klana“, rekao je Šešelj.

Pogledajte video koji vam prenosimo u celosti.

(Oslobođenje)

Share this post: