ŠOK U BIH: ĆAMIL DURAKOVIĆ IZGUBIO SREBRENICU -Grujičić proglasio pobedu na izborima za načelnika!

Poziv

Kandidat za načelnika Srebrenice, koji ima podršku svih srpskih stranaka, Mladen Grujičić,proglasio je večeras pobedu, uz tvrdnju da ima više od 3.000 glasova od aktuelnog gradonačelnika i protivkandidata Ćamila Durakovića.

Reč je o stranačkim podacima o izbornom rezultatu.

Iz SDA, međutim, tvrde da to nije tačno i da treba sačekati da stignu glasovi u odsutnosti i glasovi onih koji glasaju putem poste.

Upitan kako će izgledati 11. jul u Srebrenici naredne godine, ako zaista dobije najveći broj glasova, Grujičić kaže da poštuje sve žrtve rata i da će Opština imati svoj udeo u tom obeležavanju, te da, pored Durakovića, ima još Bošnjaka, koji mogu da rade organizaciju obeležavanje te godišnjice.

Grujičić kaže da će sve biti kao pre i da Srbi i Bošnjaci u Srebrenici mogu da nastave da žive u miru, uprkos tome što mnogi pokušavaju da ih zavade.
„Na terenu Srbi i Bošnjaci izuzetno se poštuju i svi zajedno gledaju u budućnost”, rekao je Grujičić za regionalnu N1TV.

Upitan da li će predsednik SNSD doći u Srebrenicu da proslavi, ukoliko srpski kandidat pobedi, Grujičić je podsetio da je predsedik Srpske to obećao u kampanji.

(Kurir)

Share this post: